Korphugg del 2 (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (300.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Tusenårsriket (del 5)
Inläsare
Stefan Sauk
Utgivningsdatum
2023-04-24
Förlag
Bokförlaget Nona
Översättare
Öyvind Vågen
ISBN
9789189688438
Korphugg del 2 (ljudbok)

Korphugg del 2 Ljudbok

(9 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2023-04-24

Styckköp

146

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Ulv Palnatoke är i gång med att skapa en armé av de bästa krigarna som världen någonsin har skådat, precis som Harald Blåtand har bett honom. Men han kommer att göra det på sitt alldeles egna sätt och med sitt alldeles egna mål. Och som alltid när Palnatoke får storhetsvansinne går det inte riktigt som han hade tänkt sig ... Det här är den andra delen i den femte boken om Ulv Palnatoke. En spännande och underhållande berättelse om en tid då danerna - i strävan efter rikedom, skaldernas lovprisning och evig ära - ständigt stred mot varandra och otaliga andra folkslag.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Korphugg del 2. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bästa hittills. .
    -, 25 september 2023

    Bättre och bättre. Nu måste vi höra "Öga för öga" snarast. I början av bokserien så fattade inte jag varför historien inte var mer trogen med "Jomsvikingarnas saga". Men eftersom allt ändå är mer eller mindre uppdiktat i sagorna så är detta också en spännande fantasy med flera av karaktärsämnen.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Tonny Gulløv