Den sista bokhandeln i London (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (308.8 MB)
Språk
Svenska
Serie
M Martin (del 1)
Inläsare
Maria Lyckow
Utgivningsdatum
2023-06-19
Förlag
Bokförlaget Nona
Översättare
Mari Höglund
ISBN
9789189688667

Den sista bokhandeln i London Ljudbok

(19 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2023-06-19

Styckköp

133

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
London 1939. Efter sin mammas död anländer Grace till London från Drayton med höga förväntningar på sitt framtida liv. Tillsammans med vännen Viv planerar hon fest och flärd, finansierade av deras jobb i glamorösa varuhus. Men utan en rekommendation från hennes skrupelfria morbror blir det omöjligt för Grace, som måste söka ett annat jobb.

Graces mammas barndomsvän, Mrs. Weatherford, öppnar sitt hem för de två unga kvinnorna och hjälper Grace med ett tillfälligt jobb på den förfallna bokhandeln Primrose Hill Books. Ägaren, Mr Evans, är en arg gammal man som inte är lätt att imponera på. Men allt eftersom tiden går får Grace mer ansvar och blodad tand med hjälp av butikens brokiga kundkrets. Och bland dem, den stilige piloten George Anderson.

När London utsätts för attack måste Grace axla sin nya roll och visa mod och uthållighet för att hålla ihop sin nya gemenskap.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Den sista bokhandeln i London. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Helt underbar bok
    -Kim, 25 mars 2024

    Helt underbar bok. Väl värd att läsa och värd 5 stjärnor.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Madeline Martin