Minnet av att dö (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (302.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Memoria mori (del 1)
Inläsare
Fredde Granberg
Utgivningsdatum
2023-06-26
Förlag
Bokförlaget Nona
ISBN
9789189688704

Minnet av att dö Ljudbok

(23 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2023-06-26

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
När en seriemördare kommer tillbaka från de döda tvingas jag in i mitt gamla liv igen. Jag är säker på att det inte kan vara han, men ju fler mord han begår, desto mer inser jag att det faktiskt är han. Agnus mord är vackra konstverk, det måste man ge honom, men jag vill inte ha med utredningen att göra, trots att min fosterfar gör allt för att dra in mig i den.

Samtidigt träffar jag flickan Ayla, en av alla dem som jag har en skuld till. Jag förstörde hennes pappas liv och nu vill jag rädda hennes, men frågan är om det inte blir tvärtom. När Agnus bestämmer sig för att mörda dem som står mig närmast måste jag ta upp jakten på honom, och ingenting är vad man tror att det är. Dessutom måste jag ta ett beslut. Ska jag döda min fru eller inte? Allt jag vill är att dö. Jag hoppar från broar, kör in i väggar, tar tabletter och försöker till och med supa ihjäl mig, men det är som om jag är odödlig.

Mitt förflutna väcks till liv när Agnus börjar ta kontakt med mig och jag inser att jag måste hitta honom. Inte bara för att stoppa honom från att döda dem jag älskar, utan också för att en gång för alla ta tag i mitt eget förflutna.

Leffe Grimwalker ligger bakom succéerna Tick tack, Victoria Bonde och serien Alex Storm. Hans böcker har sålt i över en miljon exemplar. Han har legat etta på topplistorna åtta gånger och blivit nominerad till Stora Ljudbokspriset tre gånger. Rättigheterna till hans böcker är sålda till tio länder.

Leffe Grimwalker växte upp i Hökarängen i Stockholm med en mamma som var paranoid schizofren och en pappa som var en våldsam alkoholist. För att slippa sin egen verklighet flydde han ofta till stadsbiblioteket och byggde egna historier medan han läste Greven av Monte Cristo och allt annat han fick tag i som var spännande.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Minnet av att dö. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Han har gjort det igen
  Vera, 26 februari 2024

  Lite svår att komma in i till en början, men det kan kanske ha med att jag är på jobbet. Men den blir bara bättre och bättre. Ser fram emot resten av serien.

 2. Mycket bra!
  - (Avesta), 20 juli 2023

  Spännande och lättlyssnad bok som jag varmt
  rekommenderar. Mycket bra uppläsare.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Leffe Grimwalker