Vaikenemisen hinta (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Finska
Utgivningsdatum
2023-05-24
Förlag
Ordberoende Förlag AB
ISBN
9789189690387
Vaikenemisen hinta (e-bok)

Vaikenemisen hinta E-bok

E-bok,  Finska, 2023-05-24

Styckköp

139

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Aikuisena Mimmi saa tietää, että hänen isäpuolensa on kuolemassa. Viimeksi he tapasivat oikeudessa, kun isää syytettiin Mimmin seksuaalisesta hyväksikäytöstä hänen ollessaan lapsi. Mutta vaikka Mimmi vihdoin uskaltaa puhua hyväksikäytöstä, hän ei tunne oloaan vapaaksi. Hän päättää kohdata hyväksikäyttäjänsä tämän kuolinvuoteella, ja tämä päätös määrittää Mimmin loppuelämän.
Tämä on tositarina lapsen seksuaalisen hyväksikäytön syvästä vaikutuksesta, mutta se on myös voimakas ja toiveikas todistus naisesta, joka kieltäytyy hyväksymästä kohtaloaan, sekä anteeksiannon ja eteenpäin menemisen voimasta.

Jälkisanat on kirjoittanut Eva Rusz, laillistettu psykologi ja kognitiivinen psykoterapeutti, jota pidetään yhtenä Ruotsin johtavista ihmissuhdeasiantuntijoista. Hän työskentelee myös haavoittuvassa asemassa olevien lasten parissa Arubassa. Rusz esiintyy usein parisuhdeasiantuntijana tiedotusvälineissä sekä sanomalehdissä että televisio- ja radio-ohjelmissa. Hän on myös kirjoittanut kahdeksan kirjaa, joista useita on käännetty muille kielille.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna