Drama aqua (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
280
Utgivningsdatum
2022-09-30
Upplaga
1
Förlag
Ekström & Garay
Dimensioner
225 x 150 x 25 mm
Vikt
575 g
SAB
Hc
ISBN
9789189706262

Drama aqua

Inbunden,  Svenska, 2022-09-30
207
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
När docent Carl Gregergren knatar ner till insjön han har till granne upptäcker han att vattnet sjunkit undan dramatiskt. Carl börjar dokumentera vattennivån i Lillsjön, som sjunker undan centimeter för centimeter. På andra sidan vattnet ligger ett företag med en anonym hemsida utan information om vad de sysslar med.
Carl förlorar sig i jakten på vad företaget håller på med och om de har med de sjunkande vattennivåerna att göra. Med hjälp av en miljörörelse får han kontakt med experter inom hydrologi, kemi, mikro- och molekylärbiologi i jakten på sanningen.
Samtidigt finns det de som får veta vad Carl har börjat nysta i - och gör allt för att förhindra sanningen från att komma fram.
Drama Aqua är en spänningsroman om stora som små miljöfrågor, deras påverkan på våra vardagsliv, och de förödande konsekvenser som kan följa när människan missbrukar ny teknik.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Drama aqua
 2. +
 3. Ekens fall

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ekens fall av Rolf Rådén (pocket).

Köp båda 2 för 297 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jörgen Carlsson

 • Koncernredovisning

  Jörgen Carlsson, Niklas Sandell

  Denna fjärde upplaga har uppdaterats med förändringar i tillämplig lagstiftning, allmänna råd och redovisningsstandarder. Boken har kompletterats med sex nya övningsuppgifter med lösningar. Till samtliga övningsuppgifter av mer omfattande karaktär...

 • Mandolin AB : ett praktikfall i redovisning och ekonomisk analys

  Jörgen Carlsson, Mattias Haraldsson, Caroline Hellström, Niklas Sandell

  Mandolin AB är ett praktikfall i bokföring, bokslut och ekonomisk analys. I praktikfallet ingår att sköta den löpande bokföringen, ta fram bokslut och årsredovisning samt att göra ekonomiska analyser av företaget Mandolin AB. Praktikfallet syftar ...