Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
401
Utgivningsdatum
2022-11-07
Förlag
Ekström & Garay
Dimensioner
225 x 150 x 27 mm
Vikt
626 g
SAB
Hc
ISBN
9789189706910

Frihetslöfte

Häftad,  Svenska, 2022-11-07
207
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Ledarskapskonsulten Hanna längtar tillbaka till den nyfikenhet på livet hon kände som ung. En inbjudan till en erotisk fest och ett ärligt samtal med hennes man öppnar en dörr för nya tankegångar och mer flytande ramar. Inspirerad av filosofi och positiv psykologi utforskar hon Sartres frihetsdilemma och sexualitetens betydelse för självbestämmandet, känslan av tillhörighet och möjligheten att utvecklas som människa. Hanna förverkligar sina fantasier och formar relationer med personer som bidrar med annorlunda perspektiv. Hon tar sin strävan mot ett mer meningsfullt liv på allvar. Berikad av erfarenheterna slår hon in på en helt ny väg.

Frihetslöfte är en underhållande, sinnlig och tankeväckande roman om att vara fri och höra till i nära relationer. Det är en skildring av de invanda föreställningar och ideal som kan göra en ofri att vara fullt ut autentisk i sina relationer och i sin sexualitet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Frihetslöfte
  2. +
  3. Trosbekännelser

De som köpt den här boken har ofta också köpt Trosbekännelser av Nina Lekander (inbunden).

Köp båda 2 för 466 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Detta Prada

  • I fyra par skor

    Detta Prada

    I fyra par skor är en underhållande samtidsroman med filosofiska undertoner. Styrs våra liv av slumpen eller de val vi gör? Är vi helt fria som individer eller tvingas vi ta hänsyn till vår bakgrund och traditioner? I boken sammanvävs fyra människ...