Bli din egen ryggmekaniker : vägen till en frisk rygg som många läkare inte har fått lära sig! (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
176
Utgivningsdatum
2023-01-17
Upplaga
1
Förlag
Whip Media
Översättare
Niklas Johnsson
Medarbetare
Henriksson, Kathleen (form)
Dimensioner
215 x 215 x 15 mm
Vikt
538 g
SAB
Ven
ISBN
9789189707313
Bli din egen ryggmekaniker : vägen till en frisk rygg som många läkare inte har fått lära sig! (häftad)

Bli din egen ryggmekaniker : vägen till en frisk rygg som många läkare inte har fått lära sig!

Häftad Svenska, 2023-01-17
366
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Denna bok riktar sig till alla dem som har ständig ryggvärk, med eller utan utstrålande smärtor i benen, och till dem som bara har smärta då och då.

Det är mitt arbete med dessa patienter, och mitt sökande efter hjälp till dem, som har lett mig till professor Stuart McGill och hans mångåriga arbete för att förstå hur man på ett bättre sätt ska kunna hjälpa dessa människor.

Enligt professor McGill finns inte någon icke-specifik ryggsmärta , utan det handlar om att man inte har gjort tillräckligt för att förstå och fastställa vad som orsakar smärta hos patienten. Hans budskap är att även om hjärnan registrerar en skada och förmedlar att den finns, sitter inte smärtan i huvudet utan kommer från någon struktur i ryggen. Därför bör smärtan kunna behandlas genom att man förändrar hur man ligger, sitter, står eller går.

Enbart ett fåtal patienter behöver opereras, och dessa kan lätt identifieras genom några enkla frågor.

Med förhoppning om inspirerande läsning och början på en mer smärtfri och levande framtid!

Lars-Eric Bröddén, Överläkare, Ystad Lasarett (Spec Allmänmedicin och Akutsjukvård, Specialiserad inom Internationell Ortopedisk Medicin och Idrottsmedicin)

Bli din egen ryggmekaniker är en svensk översättning av Stuart McGills bok Back Mechanic The secrets to a healthy spine your doctor isn t telling you (2015).

Kommentarer om boken:

"Dr McGill är Men s Healths expert när det gäller ryggsmärta. Hans banbrytande men praktiska råd har inte bara hjälpt våra läsare i mer än ett decennium, utan även hjälpt min egen far att undvika operation och uppleva varaktig lättnad. Dr McGill är verkligen ryggrehabiliteringens jedimästare." Adam Campbell, chefredaktör, MensHealth.com

"Jag hade ländryggsproblem som påverkade min arbetsförmåga och trivseln i vardagen. Sedan hittade jag Stuart McGill och hans bok Back Mechanic. Jag fick hjälp vad jag skulle göra (och inte göra) och snart var min smärta borta. Professor McGills råd fungerar verkligen. Och han gissar inte bara, utan hans råd bygger på vetenskap. Jag ger honom och hans bok Back Mechanic mina varmaste rekommendationer." Ed O Neill, skådespelare och stjärna i tv-serierna Modern Family och Våra värsta år

"Det finns ingen som ger bättre råd än professor Stuart McGill när det gäller hur man undviker och behandlar ländryggsskador. Han har skapat en vetenskaplig grund för vad som orsakar ryggsmärta vilket har hjälpt kliniker runt om i världen." Chris Riddoch, professor i idrotts- och träningsvetenskap, Bath University, Storbritannien
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Bli din egen ryggmekaniker : vägen till en frisk rygg som många läkare inte har fått lära sig!
  2. +
  3. Kroppen håller räkningen : hjärna, sinne och kropp vid läkning efter psykiskt trauma

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kroppen håller räkningen : hjärna, sinne och kr... av Bessel Van Der Kolk (häftad).

Köp båda 2 för 595 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Stuart McGill