Lögnaren (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (267.3 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Fredde Granberg
Utgivningsdatum
2023-01-25
Förlag
Bokförlaget Polaris
ISBN
9789189712157
Lögnaren (ljudbok)

Lögnaren Ljudbok

(24 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2023-01-25

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Den framgångsrike författaren Fabian Hammar och hans nya hustru Amanda bor centralt i Stockholm, och utåt sett har de allt. När Fabian får ett brev där han anklagas för våldtäkt av den anonyma avsändaren tror han att ännu en galen stalker dykt upp, men i brevet finns besvärande detaljer som väcker hans tvivel om vad som egentligen hände på hotellet i Visby förra sommaren.

Våldtäktsanklagelsen når medierna och drevet tar fart. Omvärlden måste välja sida. Men anklagelsen är bara början, och när Amanda plötsligt försvinner vid ett midsommarfirande ökar misstankarna mot Fabian. Hur han än bedyrar sin oskuld förvandlas han till en enda sak: Sveriges mest hatade man.

Samtidigt får vi följa en kvinna i hans närhet som en gång i tiden levde ett helt annat liv. Vem är hon? Hur långt är hon beredd att gå för att nå sina egna mål?

Lögnaren är en psykologisk spänningsroman som vrider på begreppen skuld och oskuld. Vem är lögnare och vem äger sanningen?

"Vad vi än gissar på vägen mot avslutningen så kommer vi att ha fel; det här är en mycket intelligent intrigkonstruktion som generöst bjuder på många oväntade vändningar, reser intressanta frågor som får överraskande svar som skapar nya frågor ( ) Dessutom mycket välskrivet med ett språk att njuta av och komplexa karaktärer som växer ut till levande och intressanta människor. Jag är förtjust när en författare överträffar mina höga förväntningar och det gör Monica Rehn med sin nya bok!" Anders Kapp, Kapprakt
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Lögnaren. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 30 januari 2023

    Betyg: 4 av 5 - 📚 - Den här boken, Lögnaren, är författaren Monica Rehns andra bok. Hennes första bok heter Moratorium, men den har jag inte läst. Fast det ska jag nog ta att göra, för jag tyckte mycket om den här boken. Böckerna är helt fristående från varandra. Lögnaren var mycket välskriven, spännande, tänkvärd, och inte helt förutsägbar. Jag kan helt klart rekommendera boken. Jag lyssnade på det mesta av boken, och den var mycket bra inläst av Fredde Granberg.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Monica Rehn