Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
177
Utgivningsdatum
2022-11-02
Förlag
Bokförlaget Polaris
Översättare
Nils Wadström
Dimensioner
210 x 137 x 14 mm
Vikt
212 g
SAB
Lz Zelenskyj, Volodymyr
ISBN
9789189712218

Volodymyr Zelenskyj : i huvudet på en hjälte

(6 röster)
Häftad,  Svenska, 2022-11-02
231
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
När Ryssland invaderade Ukraina klev Volodymyr Zelenskyj fram som en orädd ledare för sitt land och för kontinentens frihetskamp.

Biografin beskriver Zelenskyjs unika väg från välkänd skådespelare till president och krigshjälte, som plötsligt var tvungen att använda alla sina förmågor för att bekämpa Putins hänsynslösa invasion. Vad är det som gör att han inte ger upp? Och vilken framtid har Ukraina efter kriget?

Volodymyr Zelenskyj I huvudet på en hjälte är skriven av Régis Genté och Stéphane Siohan, två franska journalister med mycket djup kunskap om Ukraina. För närvarande är båda författarna korrespondenter i det pågående kriget.

Pressröster:

"Författarna tecknar ett balanserat porträtt av huvudpersonen och förklarar insiktsfullt det komplicerade inrikespolitiska spelet i Ukraina liksom 'motsättningarna' mellan ryskt och ukrainskt inom landet (som blir mindre för varje bomb som faller)."
Bengt Jangfeldt, Fokus

"Den här boken är inte bara en läsvärd biografisk snabbskiss utan också en påminnelse till den komplexa nutidshistoriens sammanhang och upptakten till Putins överfall på landet." Niclas Sennerteg, Borås Tidning

"För den som vill ha en djupare förståelse, veta mera, få nya tankar och se olika perspektiv rekommenderas dessa mycket lättlästa och oupphörligt intressanta 170 sidor." Helene Nellvik, Socialpolitik

"...ger en fördjupad och oretuscherad bild av Volodymyr Zelenskyj." Kalle Kniivilä, Sydsvenskan
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Volodymyr Zelenskyj : i huvudet på en hjälte
  2. +
  3. HasseåTage : humorparet som roade och retade Sverige

De som köpt den här boken har ofta också köpt HasseåTage : humorparet som roade och retade Sv... av Kalle Lind (inbunden).

Köp båda 2 för 540 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Volodymyr Zelenskyi

    Régis Genté, Stéphane Siohan

    Elämäkerta Ukrainan puolustustaistelun karismaattisesta johtajasta. Peloton presidentti Volodymyr Zelenskyi nousi maansa ja maanosansa vapaustaistelun johtajaksi, kun Venäjä hyökkäsi Ukrainaan 24. helmikuuta 2022. Kirjassa kuvataan Zelenskyin ainu...