Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Familjen Winther (del 9)
Antal sidor
269
Utgivningsdatum
2023-02-13
Förlag
Bokförlaget Polaris
Översättare
Eva-Maria Gelotte
Dimensioner
225 x 150 x 25 mm
Vikt
436 g
SAB
Hce
ISBN
9789189716155
Tillbaka till Rosenlyst (inbunden)

Tillbaka till Rosenlyst

(13 röster)  |  Läs 6 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2023-02-13
229
 • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
 • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Familjen Winther är samlad på Rosenlyst, släktens sommarbostad och herrgård vid Trondheimsfjorden, där de tillbringar dagarna med att cykla i kapp, spela tennis, bada i fjorden och dricka te på terrassen. Gitte är fortfarande irriterad på Fredrik för att han skickade hennes bror Karsten till ett sanatorium, men annars är sommardagarna både ljusa och långa. Den idylliska tillvaron slås dock i spillror när Babette Hartmann plötsligt gör entré.

Tillbaka till Rosenlyst är den nionde boken i Katrine Wessels populära serie om Wintherdynastins drömmar, ambitioner och förhoppningar på tröskeln till 1900-talet och in i det spirande nya århundradet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Tillbaka till Rosenlyst
 2. +
 3. Emmas bok

De som köpt den här boken har ofta också köpt Emmas bok av Katrine Wessel (inbunden).

Köp båda 2 för 468 kr

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Tillbaka till Rosenlyst. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Jag säger bara WOW!
  Boktanten, 30 juni 2023

  Varje gång det kommer en ny bok om Familjen Winther känns det som om jag får besök av gamla vänner. Vänner som jag visserligen aldrig träffat men som jag ändå vet allt om, tom deras innersta tankar.

  "Tillbaka till Rosenlyst" är den nionde delen i den beroendeframkallande familjesagan och nu har vi kommit fram till de första åren i det nya århundradet, nämligen 1903. Jag upplever det som om det händer lite mer i denna bok jämfört med tidigare böcker, en hel del oväntade vändningar, fa... Läs hela recensionen

 2. Händelserik
  Elisabeth Nilsson, 27 april 2023

  Det svänger mycket i denna bok! Spännande och en riktig bladvändare!!! Man väntar att nästa bok snart skall komma så man får veta hur det går på alla håll!

 3. Jag rekommenderar

  och har rekommenderat hela denna serie till mina vänner.
  Just denna boken är full av spänning när en förlorad son återvänder till fadershuset

 4. Underbar serie!
  veronicas_bok_bak_liv, 18 mars 2023

  Del 9 i serien om familjen Winther, året är 1903 och familjen är samlad i släktens sommarbostad Rosenlyst vid Trondheimsfjorden. Dagarna är fyllda med glädje, kärlek och aktiviteter men den magiska tillvaron är på väg att slås i sprickor.

  Det här är en helt underbar serie och omslaget till denna bok - WOW så vackert. En historisk romanserie där jag som läsare får följa olja karaktärer framförallt från familjen Winther. Böckerna innehåller allt det som jag önskar, det är drama, intr... Läs hela recensionen

 5. Familjen Winther
  solbrith geisler, 7 mars 2023

  Bland det bästa jag har läst. Jag hoppas verkligen att det kommer flera om famijlen Winther snart. Man lever sig in i familjens liv.

 6. Familjen Winther
  Anette Bergersten, 6 mars 2023

  Fick min första bok julen 2021 av min man, blev helt fast. Man kommer in i handlingen på en gång och det är svårt att lägga ifrån sig boken. Väntar nu på att den 10:de ska komma. Helt fantastisk författare.

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av Katrine Wessel