52 Viner du måste dricka innan du dör (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
123
Utgivningsdatum
2023-09-11
Förlag
Stevali
Medarbetare
Eronson, Benny (red.) / Maranik, Alan (form) / Kjörling, Andreas (foto)
Dimensioner
246 x 176 x 15 mm
Vikt
486 g
SAB
Qcaf
ISBN
9789189722118

52 Viner du måste dricka innan du dör

Inbunden,  Svenska, 2023-09-11
159
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Här har författaren och sommelieren Andreas Kjörling samlat sina favoriter från vinvärldens alla hörn. Kärleken till Italien lyser igenom vinvalen som alla är återgivna med smakbeskrivningar, serveringsförslag och utrymme för egna anteckningar.

Vinerna i boken är sorterade från lätta till kraftiga för att göra den så lättanvänd som bara möjligt. Ljusa lätta viner i början och tunga fylliga viner i slutet. Det är bara att bläddra, välja och korka upp!

Andreas Kjörling är Sommelier och författare. Hans karriär I gastronomins värld började för ett kvarts sekel sedan på en krog i Uppsala. Idag har Andreas mer än två decennier bakom sig som mycket uppskattad föredragshållare och skribent inom både gastronomi och individuell hållbarhet. När Andreas inte ägnar sig åt vinets värld är han doktorand i Arbetshälsovetenskap vid Högskolan i Gävle. Han driver även byrån Cognoscenti AB med fokus på coachning, utbildning och produktion av text, tal och bild. Gastronomi, balans och individuell hållbarhet är ledord i allt Andreas gör. Läs mer på www.cognoscenti.se
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. 52 Viner du måste dricka innan du dör
  2. +
  3. Food to share : Matglädje, snacks och vardagsmat

De som köpt den här boken har ofta också köpt Food to share : Matglädje, snacks och vardagsmat av Alma Hassan (inbunden).

Köp båda 2 för 388 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Andreas Kjörling