Hoppas du dör kärringjävel! (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2023-04-20
Förlag
Lava Förlag
Dimensioner
12 x 192 x 126 mm
Vikt
175 g
SAB
Lz
ISBN
9789189723481
Hoppas du dör kärringjävel! (häftad)

Hoppas du dör kärringjävel!

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2023-04-20
249
  • Skickas från oss inom 3-6 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
"Varför, mamma, förstör du mitt liv när det är som allra bäst, när jag är som allra lyckligast? Hoppas du dör kärringjävel!" Med en hård smäll stängdes ytterdörren igen. Jag var så jävla arg, det fullständigt kokade inom mig!

Hoppas du dör kärringjävel är en sann berättelse där vi följer Lindas uppväxt med en alkoholiserad mamma. En värld mellan hopp och förtvivlan. Linda berättar öppet om hur hon själv faller in i ett ohälsosamt läkemedelsberoende och ger en ärlig skildring av hur ett beroende ter sig, utvecklas och avslutas. Vi läser om lögnerna och skuldkänslorna, men också om kampen för att till slut bli ren, för hennes familjs och hennes egen skull.

Boken riktar sig till dig som har erfarenhet eller känner någon med erfarenhet av att växa upp nära missbruk. Till dig som arbetar med människor i skola, förskola eller på andra områden. Till dig som vill få mer kunskap och insikt i familjesjukdomens kärna där skam och tystnadskultur skapar tragedier och utanförskap. Det är en bok som ger ett unikt perspektiv på ett alldeles för vanligt problem, ett problem vi måste ta hand om.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Hoppas du dör kärringjävel!
  2. +
  3. Ekotipsets bästa husmorsknep : enkla tips för en mer miljövänlig, ekonomisk och rolig vardag

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ekotipsets bästa husmorsknep : enkla tips för e... av Ellinor Sirén (inbunden).

Köp båda 2 för 388 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Hoppas du dör kärringjävel!. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. 5 av 5
    @mariabokälskarejohansson ( Instagram) (Göteborg), 22 april 2023

    En modig och viktig bok. Där man fick följa Linda i sitt medberoende och sitt eget missbruk. Det fanns mycket i boken som jag kände igen mig själv i. Boken är viktig och mycket läsvärd

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Linda Jonsson