Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2023-08-14
Förlag
Fri Tanke Förlag
ISBN
9789189733305
Dumhetsbekämpning : fungerande verksamhet och meningsfullt arbete (e-bok)

Dumhetsbekämpning : fungerande verksamhet och meningsfullt arbete E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2023-08-14

Styckköp

124

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Allt fler svenska arbetsplatser präglas idag av allt annat än själva huvudsyftet med verksamheten: att utföra sitt arbete. Istället tvingas anställda inom viktiga samhällsfunktioner som skola, sjukvård, polis och kommunal verksamhet se sin arbetstid rinna iväg på grund av möten, överdriven byråkrati, omorganiseringar och onödiga tjänster. Medan medborgarna väntar på att få hjälp sitter poliser, sjuksköterskor och lärare på inspirationsföreläsningar fulla av floskler, har möten om vilken värdegrund som gäller eller arbetar i timmar med att fylla i dokument som ingen läser. Finns det något sätt att hejda denna dumma utveckling?

Mats Alvesson och Stella Cizinsky ger dig några ordentliga tankeställare och de viktigaste verktygen och argumenten för att få bukt med problemen och skapa en bättre arbetsplats både för dig och dina kollegor.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Dumhetsbekämpning : fungerande verksamhet och meningsfullt arbete. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Lever inte upp till Alvessons vanliga nivå
    PaulH, 29 augusti 2023

    Problemet bakom denna bok och Dumhetsparadoxen är stort i svensk offentlig sektor. Men den här boken känns som en "remake" av den tidigare. Repetitiv och inte speciellt intressant.
    Jag är djupt besviken eftersom jag värderar övriga böcker av Alvesson högt.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna