Om jag kunde (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (254.0 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Helena Zetterman
Utgivningsdatum
2023-02-08
Förlag
Bookea
ISBN
9789189736177

Om jag kunde Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2023-02-08

Styckköp

109
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Elisabeth är osynlig. Nästintill i alla fall. I skolan existerar hon knappt men på internet är hon en helt annan person. Där är hon charmig, populär och där finns Ludwig som av någon anledning gillar henne. Ludwig som är allt hon inte är. När han vill träffas blir hon osäker. Hur ska hon kunna erkänna att hon inte varit ärlig om sig själv?

Mörkret tar över mer och mer. Ludwig är fri men Elisabeth är mer låst än någonsin. Alltid på spänn, alltid rädd. Samtidigt som känslorna för Ludwig blir allt starkare blir hennes hemlighet allt större. För hotet om våld finns alltid närvarande. Är det värt att riskera allt för att äntligen kunna leva på riktigt igen? Till och med sitt eget liv?

"Om jag kunde" är en spännande relationsroman om kärlek, vänskap och våld. Om hur man står upp för sig själv och tar kontrollen över sitt eget liv. Om att riskera allt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sandra Lindblom

  • Inte vad jag vill

    Sandra Lindblom

    Vårterminen andra året på gymnasiet kan knappast börja bättre för Tove. Hon blir tillsammans med Vix och allt börjar äntligen kännas normalt igen efter det som hände förra året. Det som hon inte berättat om för någon. Men ingenting går riktigt som...