Det goda hundägarskapet : från desperation till inspiration (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (206.4 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Mervi Kärki
Utgivningsdatum
2023-02-07
Förlag
Bookea
ISBN
9789189736207

Det goda hundägarskapet : från desperation till inspiration Ljudbok

(6 röster)  |   Läs 3 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2023-02-07

Styckköp

109
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Åh vad jag längtade efter en hund. Jag såg framför mig långa promenader i skogen. En familjehund som skulle vara med oss överallt, som skulle bli en del av familjen. Men så fel jag hade! Läs historien om Mervis hund Kenzo, som vände uppochner på hela hennes tillvaro och var nära att få en enkelbiljett till hundhimlen. I denna bok delar Mervi med sig om sin hunds beteenden, sina misstag och egna erfarenheter som förtvivlad hundägare och med den återkommande frågan; Varför missförstår jag så ofta min hund? Mervi har genomfört hundratals konsultationer med hundägare och har en ständig dialog med hundägare runt om i världen med fokus på vardagsproblem och skillnaden mellan hunden som art och människans natur. Denna bok handlar om grunderna för en tydlig kommunikation, om ledarskap baserat på trygghet, snarare än på lydnad. Mervi ger en varm och hoppfull bild av förändringens kraft och tar upp de vanligaste dilemman som vi hundägare råkar ut för. Boken är fylld av praktiska exempel. Oavsett var du befinner dig med din hund kan du lyckas. Och utan våld eller obehag, bara genom att utgå från hundens instinkter.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Det goda hundägarskapet : från desperation till inspiration. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Inget som rekommenderas deras i dag
  -, 6 november 2023

  Trevligt upplagd och inläst bok. Tills man kommer till metoden. Som i huvudsak består av att ignorera alla initiativ från din hund och mumsa alltid på något innan du ger din hund mat. För så gör vargar! Just hänvisningen till hur vargar gör stämmer inte med senare års forskning på vilda vargar (alltså inte djurparksvargar) och förvildade hundar. Det är ingen reko metod som beskrivs, även om den bannlyser fysiskt våld.

 2. Ögonöppnare
  -, 5 juli 2023

  Wow vilken ögonöppnare, jag har verkligen inte förstått hur mycket ansvar min hund har tagit för sin flock. Jag ser redan en förändring i hennes beteende och jag har bara testat lite grann. Läs/lyssna om du har minsta lilla problem med din hunds beteende.

 3. Förlegat synsätt!
  Svala (Söderåkra), 1 juni 2023

  Boken började hyffsat bra och verkade bra när hon nämnde positiva metoder men när det sen började pratas om att hundens relation till sin ägare skulle vara jämförbar med den en varg har till flockledaren i vargflocken så tappar jag intresset direkt. Då det är en myt som inte har något stöd i vetenskapen. Så därmed kunde jag inte lyssna klart på boken.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av författarna

 • Det goda hundägarskapet : valpinspiration

  Mervi Kärki, Gunilla Von Perner

  - Hur startar jag livet med valp för att få en stressfri vardag? Många nyblivna hundägare har efterfrågat hur man kan göra för att förebygga problem. Min förhoppning är att vara din inspiratör under de första tolv månaderna när utveckling och inlä...

 • Det goda hundägarskapet: valpinspiration

  Mervi Kärki, Gunilla Von Perner

  - Hur startar jag livet med valp för att få en stressfri vardag? Många nyblivna hundägare har efterfrågat hur man kan göra för att förebygga problem. Min förhoppning är att vara din inspiratör under de första tolv månaderna när utveckling och inlä...