Humlan Djojj räddar blomsterängen (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Utgivningsdatum
2023-10-25
Förlag
The Book Affair
Illustratör/Fotograf
Louise Jacobsson
Dimensioner
220 x 220 x 8 mm
Vikt
272 g
SAB
Hcf(yb)
ISBN
9789189740075

Humlan Djojj räddar blomsterängen

(1 röst)
Inbunden,  Svenska, 2023-10-25
129
  • Skickas från oss på måndag
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    109
Visa alla 1 format & utgåvor

Upptäck naturen tillsammans med Humlan Djojj! Klicka här för att komma till en rolig naturbingo som du kan skriva ut och ta med dig när du ska på promenad.

Vad ska Djojj få vara med om idag?

Humlan Djojj bor i den gamla eken i familjen Blomnings trädgård. Han är snäll, lite blyg och vill alltid hjälpa sina kompisar. Det bästa han vet är att suga nektar och surra runt men på något sätt hamnar han alltid på nya äventyr.

Den här dagen står ett rådjur mitt på ängen och tänker äta upp varenda blomma. Då får ju bina ingen nektar och då blir det ingen honung. Tänk om bina svälter ihjäl? Nu måste Djojj hjälpa sina kompisar. Men hur ska han kunna rädda blomsterängen? Han flyger till grodan Kalle Kväk som kanske har ett bra förslag ...

Med över 11 miljoner lyssningar per månad somnar barn över hela Sverige varje kväll till Djojjs vaggvisor och berättelser. Läsäventyret Humlan Djojj räddar blomsterängen är den första delen i en planerad bokserie för barn i åldrarna 3-6 år.

I sagorna om Djojj tar den lilla ödmjuka humlan med lyssnarna på en resa genom naturens magi med teman kring vänskap, ensamhet, att vara blyg och att våga ge sig ut på äventyr. Sagorna vill lära barn att känna empati för naturen och alla levande varelser, stora som små. Den första sagan i bokform är inget undantag.

Författare är skådespelaren, dramatikern och regissören Staffan Götestam. En kreativ och kulturell mångsysslare som även grundat Junibacken i Stockholm och Funnys Äventyr, ett kulturhus för barn i Malmö. Louise Jacobsson är upphovsman till alla illustrationer i Djojjs universum.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Humlan Djojj räddar blomsterängen
  2. +
  3. Läs : boken för dig som vill börja läsa

De som köpt den här boken har ofta också köpt Läs : boken för dig som vill börja läsa av Katarina Kuick (inbunden).

Köp båda 2 för 328 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Staffan Götestam