Bröllopsbibeln : så skapar du ditt drömbröllop (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
230
Utgivningsdatum
2023-12-05
Förlag
The Book Affair
Dimensioner
248 x 178 x 23 mm
Vikt
729 g
ISBN
9789189740204

Bröllopsbibeln : så skapar du ditt drömbröllop

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2023-12-05
225
  • Skickas från oss på måndag
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
En av livets största och lyckligaste dagar bröllopsdagen! Alla vill att den ska vara perfekt! Att den ska bli ett minne för livet för bröllopsparet såväl som för alla gäster. Den här boken hjälper dig att lyckas!

Det är roligt att planera sitt bröllop, men det kan bli ett större projekt och en större affär än man tror, och det tar ofta längre tid att planera än man anar då det är mycket att tänka på. Bröllopsbibeln är den ultimata guiden som håller paret i handen under den roliga planeringsresan och är en modern inspirationskälla för den stora dagen en milstolpe i livet!

Bröllopsbibeln är en fullspäckad och vacker bok med allt som är värt att veta om planeringens när-var-hur , budgetar, tips om allt man behöver tänka på och fatta beslut om, samt full med inspiration och kreativa lösningar och idéer som kan göra bröllopet personligt och bröllopsplaneringen till ett gemensamt enkelt, lustfyllt och roligt projekt.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Bröllopsbibeln : så skapar du ditt drömbröllop
  2. +
  3. Ren skönhet : naturlig hudvård från växtriket

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ren skönhet : naturlig hudvård från växtriket av Karin Björkegren Jones, Lena Losciale (inbunden).

Köp båda 2 för 464 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Bröllopsbibeln : så skapar du ditt drömbröllop. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Medioker
    Börje, 8 april 2024

    Inget märkvärdigt eller något som särskiljer sig från en enkel sökmotorsökning. Är du lagom allmänbildad så kan du googla fram bättre resultat än det boken visar. Är du kräsen så hittar du med stor sannolikhet inget där i som är av intresse, mer medioker. Nej, bortkastade pengar.

Visa alla 1 recensioner