Högkänsliga barn (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
200
Utgivningsdatum
2024-08-06
Förlag
The Book Affair
SAB
Doga
ISBN
9789189740686

Högkänsliga barn

Inbunden,  Svenska, 2024-08-06
229
Billigast på PriceRunner
  • Förboka gärna! Förväntad leverans vecka 33.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Högkänsliga barn en handbok för att förstå, stötta och lyfta ditt unika barn är baserad på vetenskaplig forskning som Åsa Vikman, som själv är högkänslig, har gjort lättförståelig för läsaren. Högkänsliga barn är inte bara mycket medvetna om sin omgivning, utan även om sig själva. De är ofta väldigt inkännande, starksköra, övertänkande och självkritiska. Extra uppmärksamma, kreativa, intuitiva och behöver inte sällan mycket återhämtning.

Åsa Vikman, författare till succéboken Handbok för högkänsliga, fokuserar här på barnperspektivet utifrån olika åldrar, för att hjälpa föräldrar och alla vuxna som arbetar med barn att få ingående förståelse för vad högkänslighet hos barn kan innebära.

Cirka 30% av alla människor har personlighetsdraget högkänslighet som kommer med många styrkor men även utmaningar, speciellt om man inte fått sina behov tillgodosedda under uppväxten.

Åsa Vikman är socionom och specialist inom högkänslighet. Via instagramkontot @orkidebarnsverige sprider Åsa dagligen kunskap om högkänslighet och bidrar till ökad kunskap och bättre mående hos många högkänsliga personer. Högkänsliga barn är baserad på vetenskaplig forskning som Åsa, som själv är högkänslig, har gjort lättförståelig för läsaren.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Högkänsliga barn
  2. +
  3. Handbok för högkänsliga : omfamna din styrka, sårbarhet och orkidébarnet inom dig

De som köpt den här boken har ofta också köpt Handbok för högkänsliga : omfamna din styrka, s... av Åsa Vikman (inbunden).

Köp båda 2 för 458 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »