Vi ses på andra sidan : en änkas manifest för resten av sitt liv (inbunden) Vi ses på andra sidan : en änkas manifest för resten av sitt liv
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
333
Utgivningsdatum
2023-10-10
Förlag
Bookmark Förlag
Dimensioner
215 x 140 x 25 mm
Vikt
508 g
SAB
Hc.01
ISBN
9789189750043
Vi ses på andra sidan : en änkas manifest för resten av sitt liv (inbunden)

Vi ses på andra sidan : en änkas manifest för resten av sitt liv

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2023-10-10
99 229 Du sparar 130 kr!
 • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
En varm, vacker och livsbejakande berättelse med många bottnar ... En bok som griper tag och gräver djupt. SVT Gokväll

Vi ses på andra sidan" är en av årets bästa böcker. Den är så berörande och jag tycker så mycket om den. @bokhandlerskan

Det har betytt otroligt mycket att läsa in Carinas berättelse, Vi ses på andra sidan . Den drabbade mig på så många plan. Språket, så mjukt och vackert och den starka närvaron i allt det man inte kan värja sig ifrån. Eva Röse, skådespelare och inläsare av ljudboken

[...] Klart bästa behållningen av bokmässan. Läser bara ett kapitel om dagen, vill inte att den ska ta slut för fort. @bookanza Tårfylld läsning men också full av ljus och hopp. Carina Berg

VI SES PÅ ANDRA SIDAN En änkas manifest för resten av sitt liv

Vem är jag utan dig? Carina blir änka mitt i livet, när hennes man dör efter en kort tids sjukdom. Hon famlar genom sorgen och den nya tillvaron som ensamstående tonårsmamma. Vem är hon egentligen efter ett över 20 års långt äktenskap?

Denna självbiografiska roman är lika mycket en livsbejakande roadtrip som en akut livskrishantering, där huvudpersonen Carina tar hjälp av olika mentala och fysiska verktyg för att ta sig igenom sorgen och börja om igen:

I en mörk källare går hon en workshop i sorgebearbetning. En terapeut uppmanar henne att omfamna det inre tomrummet, sitt vet inte . En tysk shaman säger att hennes power animal är kolibrin, fågeln som uppmanar oss att sjunga, skratta, älska mer och hänge oss åt all den skönhet som finns. Ett medium hjälper henne att få kontakt med sin döda man som har något viktigt att berätta. En amerikansk manifestationscoach hjälper henne att manifestera det nya livet. Sikta högre än någonsin.

Hon bestämmer sig för att sälja lantstället och börja dejta igen. Inte män utan platser. Vackra berusande storstäder och bergsbyar som hjälper henne att hitta en ny riktning.

Vi ses på andra sidan är en utlämnande berättelse om kärlek, sorg och förlust. Om att låta döden vara mer närvarande i livet, men framför allt om att våga gå vidare när allt känns nattsvart. Rakt igenom mörkret, ut på andra sidan, där solen skiner igen.

CARINA NUNSTEDT är författare, förläggare och magasinsentreprenör (grundare av tidningen Mama med flera magasin). Tillsammans med Maria Borelius är hon producent för podden Hälsorevolutionen . Hon har skrivit och medverkat i flera framgångsrika böcker, senast CATPOWER Kattens läkande kraft (med Ulrica Norberg) som är såld till 11 länder. Carinas man, musikjournalisten Anders Nunstedt, gick bort den 16 juni 2021, endast 51 år gammal.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Vi ses på andra sidan : en änkas manifest för resten av sitt liv
 2. +
 3. Jävla karlar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jävla karlar av Andrev Walden (inbunden).

Köp båda 2 för 198 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Vi ses på andra sidan : en änkas manifest för resten av sitt liv. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Hjärteläsning
  Ulrika, 27 oktober 2023

  Vacker, smärtsam och alldeles underbar skildring. Vi talar så sällan om sorg. Om sorgeprocessen. Att klä den i ord hjälper. Att läsa en så här vacker skildring hjälper.

 2. Carina put words on my pain.
  Ethna Yourell Högberg, 26 oktober 2023

  This book is not only for people grieving, but for anyone close to someone grieving,.
  It helps to put words on our feelings, sometimes finding the words to explain your pain is impossible.
  Carina, Thank you for writing this book

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Carina Nunstedt