Malibu brinner (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (355.8 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Disa Östrand
Utgivningsdatum
2023-04-24
Förlag
Bookmark Förlag
Översättare
Cecilia Berglund Barklem
ISBN
9789189750326

Malibu brinner Ljudbok

(39 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2023-04-24

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Fyra framgångsrika syskon ska hålla århundradets fest, men inom loppet av ett dygn kommer deras liv att ha förändrats för alltid.

Malibu, augusti 1983. Nina är fotomodell, Jay känd surfare och Hud framgånsgrik fotograf, medan lillasyster Kit mest bara är kaxig och vacker. Kändissyskonen Rivas sommarfest är årets händelse och förväntningarna är skyhöga när Nina öppnar dörrarna till sitt hem.

Men Nina som just blivit övergiven av sin tennisstjärna till make ser inte fram emot festen. Jay däremot räknar minuterna tills att en viss kvinlig gäst ska komma och Kit, som sitter på idel hemligheter har bjudit in någon som de andra inte hade väntat sig.

MALIBU BRINNER är en bladvändare fylld av så oförglömliga karaktärsporträtt och färgstarka miljöbeskrivningar att läsaren inte kan undgå att känna doften av Malibus salta havsbris och röken ifrån den förgörande branden.

Författaren TAYLOR JENKINS REIDs böcker är överallt på mediaplattformarna just nu. Evelyn Hugos sju äkta män och Carrie Soto is Back (som just vunnit Goodreads Choice Awards) trendar som ojämförliga TikTok-fenomen. One True Loves kommer som spelfilm under nästa år, och redan i mars är det premiär för Reese Witherspoons miniserie Daisy Jones & The Six - med Sam Claflin som Billy Dunne och Riley Keough som den legendariska sångerskan i kultbandet från 70-talet. HULU har just köpt rättigheterna även till Malibu brinner.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Malibu brinner. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Nja
    -, 17 juni 2023

    Gillar omgivningen i boken men hände inte så mycket..

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Taylor Jenkins Reid