Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
447
Utgivningsdatum
2023-09-12
Förlag
Bookmark Förlag
Dimensioner
31 x 188 x 130 mm
Vikt
570 g
SAB
Hc.01
ISBN
9789189750357
Aldrig släppa taget (inbunden)

Aldrig släppa taget

(8 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2023-09-12
229
 • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Aldrig släppa taget Kan levereras innan julafton
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
112, vad är det som har hänt?

Sent en fredagskväll i januari 2021 inkommer ett samtal till SOS Alarm. En tonårig flicka har kastat sig ut genom ett öppet fönster.

Ärligt, nära och med oförställd öppenhet skildrar Tilda Boisen och Frida Boisen med egna ord upptakten och efterspelet till den ödesdigra natten. Mor och dotter förenas i en livsviktig resa för att förstå varandra, för att förstå sig själva och för att hitta tillbaka till livet.

Aldrig släppa taget är en berättelse som krossar tabun och skam om psykisk ohälsa. Det är en berättelse om en tonårsdotter som kämpar för sitt liv. Om föräldrar som krigar för att hjälpa men inte når fram. Om ett samhälle där resurserna inte räcker till, där unga blir satta på vänt, med de mest fruktansvärda av konsekvenser. Men mest av allt är det en berättelse om kärlek, ork och hopp.

"I Aldrig släppa taget har Frida Boisen och Tilda Boisen skapat en roman som är svår att lägga ifrån sig. Tilda Boisen låter läsaren ta del av hennes inre kamp och bidrar i hög grad till att skapa förståelse för hur livet kan kännas och se ut inuti och utanpå en ung person som kämpar med psykisk ohälsa och för att göra sin röst hörd. Författarnas känslor och upplevelser skildras naket och ärligt och sättet de beskriver sina olika upplevelser av samma händelser på visar hur svårt det kan vara att göra rätt när allt känns fel, trots goda intentioner. Helhetsbetyg: 5 (Briljant)." - BTJ
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Aldrig släppa taget
 2. +
 3. Berätta aldrig det här

De som köpt den här boken har ofta också köpt Berätta aldrig det här av Frida Boisen (pocket).

Köp båda 2 för 308 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Aldrig släppa taget. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Aldrig släppa taget.
  Anna, 21 oktober 2023

  Greppet att vartannat kapitel skrivs av mamma och vartannat av dotter ger en intressant inblick i perspektiven. En bok att läsa för alla med intresse för ungdomars villkor i ett komplicerat samhälle.

 2. Viktig!
  Sara Ivarsson, 9 oktober 2023

  En bok ALLA bör läsa. En bok som berör alla känslor och är så viktig. När du väl börjat läsa kan du inte sluta förrän boken är slut. Så viktig bok för alla.

 3. Berörande & inspirerande på samma gång
  Anna Wahlstam, 28 september 2023

  En djupt berörande bok där både förälderns och barnets perspektiv lyft.
  Boken gav mig som tonårsmamma insikter som är oerhört värdefulla.
  En MYCKET viktig bok, en bok som visar på vikten av att aldrig släppa taget. Att som förälder stå kvar och inte alltid lita på professionens råd om att backa.
  Tårar har runnit och jag är djupt berörd - Tack för att ni delar er story 🙏🏽❤️

 4. Den viktigaste boken jag läst
  Bokälskaren , 20 september 2023

  Det är få böcker som berört mig så mycket som denna. Författarna berättar så personligt och nära och jag kunde inte sluta läsa. Att få läsa en dotters berättelse parallellt med sin mammas gav en sån otrolig förståelse av psykisk ohälsa, det här är en så viktig, stark och modig bok!

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av författarna