Aldrig släppa taget (pocket)
Ingår i kampanjer:
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
447
Utgivningsdatum
2024-05-15
Förlag
Bookmark Förlag
Dimensioner
20 x 150 x 100 mm
Vikt
215 g
SAB
Hc.01
ISBN
9789189750388

Aldrig släppa taget

(1 röst)
Pocket,  Svenska, 2024-05-15
79
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss på måndag
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
112, vad är det som har hänt?

Sent en fredagskväll i januari 2021 inkommer ett samtal till SOS Alarm. En tonårig flicka har kastat sig ut genom ett öppet fönster.

Ärligt, nära och med oförställd öppenhet skildrar Tilda Boisen och Frida Boisen med egna ord upptakten och efterspelet till den ödesdigra natten. Mor och dotter förenas i en livsviktig resa för att förstå varandra, för att förstå sig själva och för att hitta tillbaka till livet.

Aldrig släppa taget är en berättelse som krossar tabun och skam om psykisk ohälsa. Det är en berättelse om en tonårsdotter som kämpar för sitt liv. Om föräldrar som krigar för att hjälpa men inte når fram. Om ett samhälle där resurserna inte räcker till, där unga blir satta på vänt, med de mest fruktansvärda av konsekvenser. Men mest av allt är det en berättelse om kärlek, ork och hopp.

"I Aldrig släppa taget har Frida Boisen och Tilda Boisen skapat en roman som är svår att lägga ifrån sig. Tilda Boisen låter läsaren ta del av hennes inre kamp och bidrar i hög grad till att skapa förståelse för hur livet kan kännas och se ut inuti och utanpå en ung person som kämpar med psykisk ohälsa och för att göra sin röst hörd. Författarnas känslor och upplevelser skildras naket och ärligt och sättet de beskriver sina olika upplevelser av samma händelser på visar hur svårt det kan vara att göra rätt när allt känns fel, trots goda intentioner. Helhetsbetyg: 5 (Briljant)." - BTJ
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Aldrig släppa taget
  2. +
  3. Jävla karlar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jävla karlar av Andrev Walden (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna