JIdhoffs jul och nyår (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (53.4 MB)
Språk
Svenska
Serie
Marianne Jidhoff
Inläsare
Gunilla Leining
Utgivningsdatum
2022-12-12
Förlag
Bookmark Förlag
ISBN
9789189750531
JIdhoffs jul och nyår (ljudbok)

JIdhoffs jul och nyår Ljudbok

(36 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2022-12-12

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
God jul & gott nytt år med Jidhoffs jul och nyår. Jidhoffs jul är tillbaka! Denna finala version är delvis uppdaterad från tidigare år och tar vid där De första tolv slutar. Jidhoffs jul och nyår är dessutom utbyggd med nytt material från julafton samt nyårsafton.

Jidhoffs favorithögtid står för dörren men hur ska allt gå när Marianne ligger sjuk och ett inbrott på Ejes chokladfabrik hotar julefriden?

Ett par dagar innan jul ligger Marianne däckad. Hon är rejält sjuk lagom till årets höjdpunkt, hon som inte varit sjuk på tjugo år! Hur ska hon mäkta med att julhandla, laga mat och förvandla det Jidhoffska hushållet till en kuliss ur Ralph Laurens julreklam? Hon kan ju knappt stå upp och än mindre lista ut vart julgransfoten tagit vägen. Och kommer familj och vänner ens vilja komma på besök med tanke på hennes skick?

Julen skakas ytterligare då Ejes plötsligt inte kan leverera julgodiset som planerat. De har haft inbrott och alla geléhallon och hela lagret av favoriten vit tryffelnougat har försvunnit. Med ett sötsug som heter duga visar sig både Augustins pappa och Harry vilja vända upp och ner på stan för att hitta tjuven. Och Augustin sätts i arbete.

JIDHOFFS JUL OCH NYÅR är den finala versionen av den tidigare specialutgåvan. Den är delvis omskriven men nu får vi även följa med under julaftonskvällen samt till ett storslaget nyår för Marianne och Torsten, deras familj och alla vänner.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av JIdhoffs jul och nyår. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 3 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 28 december 2022

    Betyg: 3 av 5 - 📚 - Jidhoffs jul och nyår är en uppdaterad version av kortromanen Jidhoffs jul, och utspelar sig efter den tolfte boken i Elegant Crime-serien, De första tolv. Jag lyssnade på boken, som är bara cirka två timmar lång. En enkel, lättlyssnad och underhållande liten bok.

  2. Trevligt återseende
    -, 19 december 2022

    Verkligen mysigt att få tillbringa en till jul med Jidhoff.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Denise Rudberg