Spelet (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Off-Campus (del 1)
Utgivningsdatum
2023-06-07
Förlag
Bookmark Förlag
Översättare
Sabina Söderlund
ISBN
9789189750623
Spelet (e-bok)

Spelet E-bok

E-bok,  Svenska, 2023-06-07

Styckköp

95

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Hannah Wells har äntligen hittat någon som intresserar henne. Problemet är bara att han inte vet att hon existerar. Även om hon är självsäker på alla andra sätt så är just förförelse en färdighet hon saknar. Den enda lösningen är att ta till svartsjuka som vapen, även om det innebär att hon måste stå ut med att hjälpa en irriterande hockeykapten att höja sina betyg.

Garrett Graham har alltid drömt om att bli en professionell hockeyspelare. Men hans fallande betyg hotar drömmen och han behöver nu en privatlärare. Vem passar bättre än Hannah? Speciellt när det enda som behövs för att säkra betygen är att göra en annan kille svartsjuk. Men när en oväntad kyss leder till mer inser Garrett snart att han inte bara vill vara en bricka i Hannahs spel. Nu måste han bara visa henne att killen hon behöver är närmre än hon tror.

SPELET är den första boken i den bästsäljande Off Campus-serien. Serien har hyllats till skyarna och är en gripande berättelse med mängder av humor och romantik. Med karaktärer fulla av personlighet är den en favorit för många dedikerade romanceläsare.

Elle Kennedy är en kanadensisk författare vars böcker har varit på bästsäljarlistorna hos New York Times, USA Today och Wallstreet Journal. Med sina starka kvinnoporträtt och sexiga berättelser är hon en favorit hos många läsare av modern romance.

EPUB3: Reflowable
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Elle Kennedy