Spelet (ljudbok) Spelet
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (370.8 MB)
Språk
Svenska
Serie
Off campus-serien (del 1)
Inläsare
Ella Schartner
Utgivningsdatum
2023-06-08
Förlag
Bookmark Förlag
Översättare
Sabrina Söderlund
ISBN
9789189750630
Spelet (ljudbok)

Spelet Ljudbok

(44 röster)  |  Läs 6 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2023-06-08

Styckköp

59 89 Du sparar 34%

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Hannah Wells har äntligen hittat någon som intresserar henne. Problemet är bara att han inte vet att hon existerar. Även om hon är självsäker på alla andra sätt så är just förförelse en färdighet hon saknar. Den enda lösningen är att ta till svartsjuka som vapen, även om det innebär att hon måste stå ut med att hjälpa en irriterande hockeykapten att höja sina betyg.

Garrett Graham har alltid drömt om att bli en professionell hockeyspelare. Men hans fallande betyg hotar drömmen och han behöver nu en privatlärare. Vem passar bättre än Hannah? Speciellt när det enda som behövs för att säkra betygen är att göra en annan kille svartsjuk. Men när en oväntad kyss leder till mer inser Garrett snart att han inte bara vill vara en bricka i Hannahs spel. Nu måste han bara visa henne att killen hon behöver är närmre än hon tror.

SPELET är den första boken i den bästsäljande Off Campus-serien. Serien har hyllats till skyarna och är en gripande berättelse med mängder av humor och romantik. Med karaktärer fulla av personlighet är den en favorit för många dedikerade romanceläsare.

Elle Kennedy är en kanadensisk författare vars böcker har varit på bästsäljarlistorna hos New York Times, USA Today och Wallstreet Journal. Med sina starka kvinnoporträtt och sexiga berättelser är hon en favorit hos många läsare av modern romance.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Spelet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Nja, sisådär
  -, 3 december 2023

  Lite för grovt språk för min smak. En i övrigt helt ok story, trots att historien har berättats tidigare och därmed är tämligen förutsägbar.

 2. Amerikansk love
  1, 14 augusti 2023

  Ungdomar, kärlek, sex, vackra framgångsrika människor. Såååå typisk amerikansk b-film

 3. Bra men för yngre
  -, 28 juni 2023

  En bok men skriven för en yngre grupp läsare.

 4. Så grymt bra!
  -, 27 juni 2023

  Riktigt bra bok! Lääängtar verkligen efter nästa bok! Väldigt bra uppläst i ljudboksversionen:)

 5. Älskar
  - (Norrköping), 23 juni 2023

  Älskar den här boken! Får en att minnas sina ungdoms år! En riktig bladvändare!!

 6. Dom är så söta tillsamans!
  -, 16 juni 2023

  Älskar boken! Historien är inväklad och dramatik men också enkel och varsam. Jag gillar särskildt att man får veta så mycket om huvudpersonernas personlighet i andra kärleks historier till exempel: Inte som du. Får man mest bara veta vad huvudpersonerna har för fritidsaktviteter. I Spelet får man veta så mycket mer. Jag gillar också att Garrett och Hannahs relation byggs upp helatiden. Det är som Hannah säger: "Under tio dagars tid har Garrett gått från att vara en främling till en plåga till en vän"

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av Elle Kennedy