Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
361
Utgivningsdatum
2024-01-09
Förlag
Bookmark Förlag
Översättare
Jan Risheden
Originaltitel
I Will Find You
Dimensioner
216 x 141 x 30 mm
Vikt
494 g
SAB
Hceeq.01
ISBN
9789189750722

Tills jag hittar dig

(15 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2024-01-09
99 199
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En förälders värsta mardröm

För fem år sedan levde David och Cheryl Burroughs ett enkelt liv i sitt drömhus tillsammans med sin treåriga son Matthew. Aldrig kunde de föreställa sig den fruktansvärda tragedi som snart skulle ske. Men nu har Cheryl gift om sig och David avtjänar ett livstidsstraff för att ha mördat sin son.

David hävdar sin oskuld men efter de hårda åren i fängelse har han förlorat hoppet om upprättelse - och tilltron till sig själv. Kan han verkligen vara säker på vad som hände den där natten?

Men när David får ett oväntat besök av Cheryls syster Rachel vänds hans värld upp och ned. Med sig har Rachel ett foto som en av hennes vänner har tagit inne på en nöjespark. I bakgrunden, mitt framför bergochdalbanor och karuseller, står en pojke. Det tar inte många sekunder för David att inse det omöjliga - pojken på bilden är Matthew.

TILLS JAG HITTAR DIG är en tankeväckande och adrenalinstinn thriller som är omöjlig att lägga ifrån sig. Med sina kännetecken som mörk humor, oförutsägbara vändningar och intriger som skulle passa på vita duken väver spänningens mästare Harlan Coben samman en historia som man sent kommer att glömma.

Harlan Cobens spänningsromaner har sålt i över 80 miljoner exemplar, publi cerats på 46 språk och toppat bästsäljarlistor världen över. Han är den första författaren som tilldelats samtliga av de tre litterära utmärkelserna Edgar Allan Poe Awards, Antho ny Awards och Shamus Awards. Hans böcker The Stranger (Främlingen) och Fool Me Once (Sanningen) har blivit hyllade Netflix-serier.

Mästaren av nervdaller Harlan Cobens senaste hade mig lindad runt sitt lillfinger. En oändligt medryckande och snortajt mix mellan Harrison Ford-rökaren The Fugitive och Stephen Kings "rymma från fängelse"-klassiker Nyckeln till frihet. Betyg 5/5. Amelia

Porträtten är både trovärdiga och färgstarka [...] Tills jag hittar dig är en nervkittlande och välskriven bladvändare som skulle göra sig väl även som film eller tv-serie. BTJ
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Tills jag hittar dig. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. 4 plus
  Sarish, 29 mars 2024

  "Tills jag hittar dig" av Harlan Coben imponerar med sin starka inledning och höga tempo. Handlingen är intensiv och karaktärerna känns levande. Coben lyckas skapa en underhållande och gripande berättelse som definitivt är värd att läsa.

 2. 4+ av 5
  Bokdjungeln , 22 januari 2024

  Om jag inte är helt ute och cyklar så är detta den första boken jag läser av Harlan Coben.
  Jag blev positivt överraskad.
  Boken börjar enormt starkt med förklaringen till varför David hamnar i fängelse. Därefter drar handlingen i gång och det är bara att spänna fast sig och åka med. Berättelsen är inte direkt lågmäld utan emellanåt känns den väldigt "Hollywood". Men det passar ändå in.
  Jag tycker även att det är många karaktärer som stannar kvar efteråt. Max och Sarah speciellt. ... Läs hela recensionen

 3. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 13 januari 2024

  Betyg: 4 av 5 - 📚 - Den här boken, Tills jag hittar dig, är den tjugotredje boken som jag har läst av den amerikanska författaren Harlan Coben. Hans serie om sportagenten Myron Bolitar gillar jag inte speciellt mycket. Men alla hans övriga böcker tycker jag är mycket bra, och jag gillar verkligen hans sätt att skriva. Den här är en helt fristående bok, och den var helt klart en av hans bättre, tycker jag. Den var spännande, gripande, underhållande, lättläst, och oförutsägbar. Kan abso... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Harlan Coben