Den magiska stenen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (42.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Luna och superkraften (del 7)
Läsålder
6-9 år
Inläsare
Amanda Flack
Utgivningsdatum
2023-12-15
Förlag
Bookmark Förlag
ISBN
9789189750753

Den magiska stenen Ljudbok

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2023-12-15

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Den senaste tiden har Lunas superhörsel betett sig märkligt. Nu hör hon inte bara vad folk säger på långt håll, utan också sånt som ingen alls har sagt. Bara vad de har tänkt att säga. Kan Luna faktiskt höra folks tankar, eller håller hon på att bli tokig?

Luna hör plötsligt en mystisk röst med en varning komma bortifrån den förbjudna Djupskogen. För att lösa mysteriet med rösten ger sig Luna och hennes vänner in i skogen i jakt på svar. Men i Djupskogen kan man inte bara gå vilse, utan den döljer fler hemligheter än vad vännerna kunnat tro.

LUNA OCH SUPERKRAFTEN: Den magiska stenen är den sjunde boken i serien om nioåriga Luna från orten Lilla Vargudden. Böckerna riktar sig till barn i åldern sex till nio år.

SÖREN OLSSON är författaren bakom succéerna Sune och Bert. Han har även skrivit manus till filmatiseringarna av böckerna. Luna och superkraften är hans nya satsning och hjärteprojekt.

LEIF ERIKSSON & MARTIN SVENSSON har tillsammans skrivit flera bästsäljande och kritiker-rosade självbiografier åt både svenska och utländska personligheter. Martin har dessutom tidigare skrivit den populära barnboksserien om Julius.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Den magiska stenen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Tre och en halv stjärnor
    KattThia, 31 december 2023

    Ganska bra det är nyår nu så ska jag försöka att inte somna.

Visa alla 1 recensioner