Stjärnfall (kartonnage)
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
91
Utgivningsdatum
2023-10-24
Förlag
Bookmark Förlag
Illustratör/Fotograf
Maria Trolle
Dimensioner
257 x 216 x 14 mm
Vikt
530 g
SAB
Rd
ISBN
9789189750791

Stjärnfall

(2 röster)  |   Läs 1 recension
Kartonnage,  Svenska, 2023-10-24
150
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss på måndag
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Välkommen till en tidlös värld av grönska och oändliga himlavalv.

Här rymmer varje skrymsle gåtfulla varelser, magisk natur, skimrande gläntor och lummiga skogar. Ovan vilar ett öppet och lekfullt himlavalv i praktfull glans med mäktiga stjärnfall. Ta en rofylld stund och låt fantasi och färger fylla det storslagna växtriket och alla de magiska figurer och varelser som befolkar Maria Trolles värld.

Maria Trolle, född 1981, är en svensk illustratör, bilderboksförfattare och formgivare. Hennes succémålarböcker inspirerar och älskas av människor över hela världen, gammal som ung. Marias trädgårdsintresse går som en grön tråd genom hennes konstnärskap, med växter och blommor som naturliga motiv.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Stjärnfall
 2. +
 3. Universum : målarbok

De som köpt den här boken har ofta också köpt Universum : målarbok av Maria Trolle (kartonnage).

Köp båda 2 för 285 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Stjärnfall. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. 5 av 5
  Bokdjungeln , 30 oktober 2023

  Ett tag tyckte jag att det pratades väldigt mycket om vuxna som satt och färglade i fina målarböcker. Nu upplever jag det inte i samma utsträckning längre. Tråkigt. Det känns som att många hade mått bra av att lägga i från sig mobilen emellanåt och bara måla istället.
  Jag tycker själv om att färglägga och älskar Maria Trolles målarböcker. De är så fina och passar både vuxna som barn. Något roligt att göra tillsammans (förutsatt att du klarar av att den lilla målar utanför kanterna i din f... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Maria Trolle