Röd vinter (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (426.4 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Reine Brynolfsson
Utgivningsdatum
2023-12-18
Förlag
Bookmark Förlag
Översättare
Jan Risheden
ISBN
9789189750869

Röd vinter Ljudbok

(25 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2023-12-18

Styckköp

149
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Året är 1985. Världsfreden balanserar på en knivsegg. Ett topphemligt stridsflygplan kraschar i Nevadaöknen, rakt framför ögonen på en Stasiagent. Nighthawk är den mest avancerade stridsmaskinen i världen och USA:s fiender ser plötsligt en chans att lägga beslag på dess militärtekniska hemligheter.

Samtidigt blir CIA kontaktade av en anonym källa i Östberlin som uppger sig ha uppgifter om sin regerings spionage-planer. Informationsutbytet är riskfyllt men ovärderligt, och för att undersöka den östtyska avhopparens uppsåt och trovärdighet skickar CIA sin skickligaste analytiker en ung Jack Ryan -bakom järnridån.

RÖD VINTER är en retrodoftande prequel som skildrar Jack Ryans unga år i klassisk Tom Clancy-miljö kalla krigets Europa. Med snillrika 80-talsreferenser och bländande action fångas essensen av klassiska Clancy-thrillers som Jakten på röd oktober.

TOM CLANCY (1947-2013) skrev inte mindre än 18 New York Times-bästsäljare under sin livstid. Många ser honom som grundaren till hela internationella thrillergenren och flera av hans böcker har blivit filmklassiker.

MARC CAMERON är författaren bakom den bästsäljande serien om Jericho Quinn. 2016 blev han utvald att fortsätta Tom Clancys serie om Jack Ryan.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna