Under attack (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Jack Ryan Jr (del 1)
Antal sidor
429
Utgivningsdatum
2024-03-14
Förlag
Bookmark Förlag
Översättare
Jan Risheden
Originaltitel
Flash Point
Medarbetare
Rosenberg, Jon (form)
Dimensioner
218 x 148 x 33 mm
Vikt
510 g
SAB
Hceeq.01
ISBN
9789189750982

Under attack

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2024-03-14
249
  • Skickas från oss på måndag
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
JACK RYAN JR TAR ÖVER STAFETTPINNEN

Jack Ryan Jr tycks bära världens problem på sina axlar. När en övervakningsoperation med goda intentioner får en dödlig utgång måste presidentsonen stå upp mot en okänd fiende som verkar ha siktet inställt på att förgöra Kollegiet.

En oförklarlig kollision mellan två flygplan från rivaliserande nationer blir gnistan till den konflikt som varit på väg att brisera. Samtidigt utsätts Kollegiets högkvarter för en förödande attack. När dammet lagt sig är Jack en av få som klarat sig och den enda som kan leda Kollegiet i jakten på den okända fienden och förhindra att två stornationer ger sig in i ett fullskaligt krig.

UNDER ATTACK utforskar världsfredens brytpunkt i denna Jack Ryan-spin off. När Jack Ryan Jr övertar stafettpinnen är konflikten över nationsgränser lika välmejslad som actionscenerna fängslande ett signum för en klassisk Clancy-thriller.

Tom Clancy skrev inte mindre än 18 New York Times-bästsäljare under sin livstid. Många ser honom som grundaren till hela internationella thrillergenren och flera av hans böcker har blivit filmklassiker.

Don Bentley är en tidigare FBI Special Agent och SWAT-medlem samt helikopterpilot i Army Apache. Han står bakom böcker som Forgotten War och Tom Clancys Jack Ryan Jr-serie.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Under attack
  2. +
  3. Röd vinter

De som köpt den här boken har ofta också köpt Röd vinter av Tom Clancy, Marc Cameron (inbunden).

Köp båda 2 för 308 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Under attack. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. 4 av 5
    Bokdjungeln, 11 maj 2024

    Här har ni en bok fylld av action som utspelade sig lika klart inne i mitt huvud som om jag hade sett den på film. Jag har aldrig tidigare läst något av vare sig Tom Clancy eller Don Bentley så jag vet inte om detta var en typisk bok för någon av dom. Utifrån min bristande kännedom om författarnas tidigare verk kan jag bara utgå från denna bok, och den tycker jag är bra. Jag uppskattar att läsaren får veta hur karaktärerna tänker och därmed agerar. Det upplevs mer äkta, även om det verkligen är en riktig "Hollywood-bok".

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna