Blåst på sommarvind (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (172.8 MB)
Språk
Svenska
Serie
Björn Bertilsson-deckarna (del 1)
Inläsare
Håkan Julander
Utgivningsdatum
2022-11-02
Förlag
Vibery Audiobooks
ISBN
9789189756021

Blåst på sommarvind Ljudbok

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2022-11-02

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Doktor Björn Bertilsson ligger risigt till. Tre katastrofala skilsmässor och ett antal dåliga affärer gör att Kronofogden jagar honom för skulder i mångmiljonklassen. I aulan på hans gamla skola, Hvitfeldtska gymnasiet i Göteborg, hänger Carl Larssons mästerverk Ute blåser sommarvind, obevakat och värt mer än 25 miljoner svenska kronor.

Carl Larsson kan lösa doktorns alla problem, men hur stjäl man en tavla som är elva meter lång och tre meter hög? Problemet kräver en verklig specialist på smarta stötar. Lyckligtvis finns det en sådan i Kalmar. Efter en av sina kupper är Svenne Mattsson för tillfället sysslolös och tar sig an fallet. Hans vän Kenneth Lind är norra Europas främsta expert på att öppna andras lås.

Doktorn och hans två kumpaner ger sig på ett nästan omöjligt uppdrag. Mot sig har de vassa poliser, en skärpt försäkringsut redare och ett par vakna gymnasister.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Blåst på sommarvind. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Rolig och underhållande
    -, 23 januari 2024

    Arvidsson sätter det. Igen!!! Vill att han skriver ner om Svenne och Kenneth.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Tomas Arvidsson