Sagan om berget som försvann (Nordiska väsen) (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
84
Utgivningsdatum
2023-10-24
Förlag
Fria Ligan
Illustratör/Fotograf
Johan Egerkrans, Anton Vitus
Dimensioner
286 x 220 x 14 mm
Vikt
582 g
SAB
Rd
ISBN
9789189765153

Sagan om berget som försvann (Nordiska väsen)

(1 röst)
Inbunden,  Svenska, 2023-10-24
409
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
En uråldrig mineral har upptäckts i den Mytiska Nordens mörka grottor. Dessa kraftfulla gröna stenar har skyddats i tusentals år av varelser som inte längre lever på Jorden, och det var aldrig meningen att de skulle hittas. Men som det ligger i människans nyfikenhet och girighet börjar exploateringen snart utan hänsyn till risker eller konsekvenser.

Sagan om berget som försvann är en episk kampanj bestående av fem mysterier för rollspelet Nordiska väsen, baserat på Johan Egerkrans bok med samma namn. Spelarna kan vänta sig uråldriga mysterier, gamla nordiska folksagor, sociala intriger och onämnbara fasor som lurar i varje skugga när de reser över Norden och för att avslöja sanningen.

Sagan om berget som försvann är skriven av skådespelaren och poddaren Ellinor DiLorenzo och är baserad på hennes podcast The Lost Mountain Saga, men utökad och modifierad för denna officiella utgåva. Den inbundna boken är vackert illustrerad av Johan Egerkrans och Anton Vitus.

Sagan om berget som försvann är en kärleksförklaring från en svensk som bott i USA lite för länge och som med stor hemlängtan ville bjuda in amerikaner att ta del av våra seder och rika kulturarv. Resultatet blev ett hopplock av fika, vikingar, valborg, karaktärer med tvivelaktig moral och en mängd otäcka väsen som hemsökte mina drömmar som barn.

Ellinor DiLorenzo
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Sagan om berget som försvann (Nordiska väsen)
  2. +
  3. Årstidernas mysterier

De som köpt den här boken har ofta också köpt Årstidernas mysterier av Tomas Härenstam, Kiku Pukk Härenstam, Gabrielle De Bourg, Andreas Marklund (inbunden).

Köp båda 2 för 847 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »