Kullersten (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2023-05-10
Förlag
Bookea
ISBN
9789189768772

Kullersten E-bok

E-bok,  Svenska, 2023-05-10

Styckköp

109
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Doften av grus och sand. Det smakade unket och kändes som om det växte sig allt större i munnen. Ljudet av rullande småsten som krasade mellan tänderna skar gnisslande i huvudet. Kroppen var lam och det kändes som om den sögs ned i marken.

Hon öppnade ögonen och det första hon såg var bara kullersten, meter efter meter som i en oändlighet. Hon hade aldrig sett gatan från det här perspektivet och försökte kisa för att se slutet av den, men det gick inte. Horisonten uppenbarade sig bara som en gråskimrande ridå med varken början eller slut.

Allt tar sin början när en kvinna blir offer för en olycklig händelse i de centrala delarna av en mellanstor by i ett Sverige för länge sedan. Berättelsen tar oss sedan tillbaka till tiden före olyckan och till en tid som för oss är svunnen nu, men som fortfarande starkt genomsyrar mycket av vår samtid idag.

Boken Kullersten har kommit för att landa i sinnet på flera sätt. Den rymmer berättelser om vacker och villkorslös romans, starka familjeband och om läkande krafter genom kärleken till livet. Men också om destruktiva relationer och hur vi kan välja kärleken framför allt det som gör oss ont. Kullersten lyfter budskapet om att vi alla förtjänar att vara lyckliga.

Jenny Larsson är född 1983 och bosatt i Linköping. Hon är gift och har två barn. Författare och intuitiv förmedlare. Jag vill hålla en öppen dialog med de människor jag möter för att ge vägledning. Det är genom kommunikation mellan varandra som nya perspektiv kan skildras och högre insikter uppnås. Jenny har sedan ung ålder haft förmågan att känna saker intuitivt och en stark koppling till det spirituella. En sommardag 2016 fick hon en tydlig förnimmelse av att en bok skulle skrivas. Ett budskap skulle förmedlas. Under hela processen och skrivandets gång kommunicerade hon på olika sätt med de väsen som tagit kontakt för att sprida budskapet om kärlek via hennes skildring. Resultatet blev Kullersten. Kullersten är författarens första utgivna verk och som skildrats genom medial kommunikation.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jenny Larsson