Dalai Larsson (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (403.2 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Morgan Alling
Utgivningsdatum
2023-07-05
Förlag
Romanus & Selling
ISBN
9789189771215
Dalai Larsson (ljudbok)

Dalai Larsson Ljudbok

(18 röster)  |  Läs 3 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2023-07-05

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
När Anders och Hanna får barn vänds livet upp och ner. Deras son föds i exakt samma sekund som Dalai lama dör. Traditionellt har man letat efter en ny lama i Nepal, Tibet och norra Indien. Men modern teknik har hittat fyra barn världen över som alla kan vara möjliga kandidater. Men vem av de fyra är det? Medan Anders och Hanna försöker få amning och blöjbyten att fungera riktas nu världens ögon mot dem. Sveriges regering lägger stora resurser på att hjälpa till, men vill i själv verket bara sälja Jas-plan till indierna. Den lilla familjen åker till Indien för att genomgå en serie prövningar. Allt för att ta reda på om deras son verkligen är den nya laman.

"Dalai Larsson" är en hejdlös berättelse full av värme och humor av romandebuterande författarparet Ola Norén och Roland Ulvselius.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Dalai Larsson. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Dalai Larsson
  -, 17 januari 2024

  Dalai Larsson, titeln säger allt. Många skratt blev det. Underhållande, helt galen och väldigt läsvärd bok! Lyssna på eller läs boken!

 2. Bra och rolig bok
  Lotta, 11 september 2023

  Rolig bra bok.

 3. Feelgood!
  -, 23 augusti 2023

  Härlig & Rolig Feelgood Bok, med en Superbra uppläsare

Visa alla 3 recensioner