Energikalender för själen 2024
Format
Spiral
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2023-08-16
Förlag
Förlagshuset Siljans Måsar AB
SAB
Bl
ISBN
9789189773004
Energikalender för själen 2024

Energikalender för själen 2024

Spiral, Svenska, 2023-08-16
279
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
Året 2024 kommer det att skrivas om i historieböckerna. Det är nu du finner dina egna, inre toner som din själ vill dansa till. Du hittar själsvänner vars klanger passar ihop med dina, och tillsammans låter ni hjärtats milda sånger ljuda över världen.
 

Med den kunskap som förmedlas i boken om astrologins, stjärnornas och legendernas vägledning kan du bättre förstå dig själv och din omgivning, tolka det som sker och navigera i det nya. För här har du aldrig varit innan. Nu skapar du historia.

Varje vecka berättar kalendern om de rådande energierna och ger tips på hur du kan planera veckans aktiviteter för att få mer medvind i dina segel. Texterna för varje ny- och fullmåne visar dig hur energin hjälper dig att fullborda eller nystarta. Eller om det är bättre att avvakta och låta Universum göra jobbet åt dig.    

Steg för steg får du praktiska råd hur du finner de goda tonerna i ditt liv och lär dig att sjunga själens egen sång. Du får stöd att planera ditt vardagliga liv och att lekfullt komponera frihetens och glädjens musik med harmonier som berör ditt hjärta. Samtidigt är du med och förändrar världen. Omslagsmålning av Catrin Skött.
Visa hela texten