Lev din dröm - konsten att finna sig själv och sin livsuppgift (storpocket)
Fler böcker inom
Format
Storpocket
Språk
Svenska
Antal sidor
120
Utgivningsdatum
2023-11-11
Upplaga
2
Förlag
Förlagshuset Siljans Måsar AB
Dimensioner
297 x 208 x 10 mm
Vikt
406 g
SAB
Dok
ISBN
9789189773073

Lev din dröm - konsten att finna sig själv och sin livsuppgift

Storpocket,  Svenska, 2023-11-11
183
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Lev din dröm - konsten att fina sig själv och sin livsuppgift

Vill du känna dig mer levande och skapa din livsdröm?

Lever du det liv du vill leva? Vem vill du vara? Vart är du på väg?

Boken vänder sig till dig som vill utvecklas genom att följa ditt hjärta och finna mer inspiration, mening och glädje i ditt liv. Till dig som nyfiket söker nya vägar att vandra mot ljuset och kärleken. Boken blir din färdplan för att hitta ditt syfte och leva din dröm.

De flesta människor lever inte sin fulla potential. Något ligger fördolt men kan komma upp till ytan när du arbetar med övningarna i den här boken. Övningarna väcker en större medvetenhet som hjälper dig att förstå ditt innersta så att du kan följa hjärtats väg. Din livskvalitet ökar.

Boken innehåller faktatexter, mirakelberättelser och många övningar. Lyssna på de viskande rösterna i ditt inre innan du svarar. Du kan göra övningarna många gånger och varje gång väcker de något nytt och unikt inom dig som berör dig och din själ.

Ta vara på de möjligheter livet ger. Gör något kreativt av dina idéer. Det är aldrig för sent. Följ ditt hjärta och finn den sanna lyckan i ditt liv. Livet är ett spännande äventyr.

"Har nu läst boken "Lev din dröm" och jag säger bara wow. Denna bok är tidlös och berör kärnan för att kunna göra de förändringar i livet som själen drömmer om. Boken ger inspiration och övningarna är en fantastisk hjälp och start för att få mer förståelse om sig själv och vilka livssituationer och mönster som behöver förändras för att finna en ny riktning i livet."

Angela Johnsson

Berit von Scheven är pedagog och beteendevetare som 1987 startade sitt första företag med målet att stötta människor att utvecklas och leva sin fulla potential. Hon skapade och drev ett behandlingshem för miss-brukare med en egen metod som byggde på mentor-skap och har vidareutbildat sig till yogalärare, bild-terapeut och fotograf.

Med kameran i handen åkte hon tillsammans men en buddhistmunk runt i Nepal. Den resan resulterade i en fotobok där Hans Helighet Dalai Lama skrev förordet. Under en audiens i hans palats överlämnade hon boken och fick länge hålla hans hand. Hon har arrangerat flera pilgrimsresor till den helige Franciskus stad Assisi, haft föreläsningar, workshops, individuella konsultationer och varit mentor och projektledare.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Lev din dröm - konsten att finna sig själv och sin livsuppgift
  2. +
  3. Cancer är inte hela berättelsen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Cancer är inte hela berättelsen av Christin Ekstrand Simryd (häftad).

Köp båda 2 för 339 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Berit Von Scheven

  • Själens resa - Vägen hem

    Berit Von Scheven

    SJÄLENS RESA Vägen hem - konsten att höra kallelsen: Det här är första boken i en trilogi om en ung kvinna som blir kallad ut i världen för att söka mer medvetenhet om själens eviga resa. På ett magiskt sätt möter hon en man som blir hennes följes...