Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Serie
Utveckla din spiritualitet (del 1)
Antal sidor
192
Utgivningsdatum
2024-03-11
Upplaga
1
Förlag
Förlagshuset Siljans Måsar AB
Medarbetare
Wemmenborn (förf.)
Dimensioner
210 x 133 x 12 mm
Vikt
239 g
SAB
Do
ISBN
9789189773127

Utveckla din spiritualiet. Luft

Häftad,  Svenska, 2024-03-11
198
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
NÄR KÄRLEKEN VISAR VÄGEN

Följ med på en upplysande resa genom din egen spiritualitet med hjälp av elementen. Här samlas sju författare för att dela med sig av sin djupa visdom och unika livsinsikter. Denna bok är en bro över gränsen mellan det vardagliga och det översinnliga, där varje författare öppnar dörren till en rikare förståelse av vår inre värld.

Genom personliga berättelser, beprövade metoder och värdefulla insikter guidar författarna dig genom en mångfald av ämnen - från meditation och andlighet till själslig tillväxt och meningsskapande. Var och en bjuder in dig att utforska din egen unika spirituella resa och upptäcka de kraftfulla verktyg som finns inom dig.

Denna bok är inte bara en samling visdomsord; den är en interaktiv resa där du som läsare uppmanas att reflektera, öva och integrera dessa insikter i ditt eget liv. Genom att fördjupa dig i "Utforska din spiritualitet" kommer du att finna inspiration och vägledning för att omfamna din inre styrka och skapa en meningsfull och andlig livsstil.

Oavsett om du är nyfiken på att börja din spirituella resa eller redan har en etablerad praxis, kommer denna bok att öppna ditt hjärta och sinne för nya möjligheter och vara din kompass på vägen mot självinsikt, harmoni och andlig upplysning.

Välkommen till en resa av förundran och upptäckt - och låt boken vara din guide till att utforska djupet av din egen spiritualitet!

Medförfattare: Carola Nordqvist, Emma Vendel, Eva Grönwall, Kristoffer Ejebro, Lotte Wemmenborn, Micael Wigerud och Yvonne Frank Månsson.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Utveckla din spiritualiet. Luft
  2. +
  3. Pojken, mullvaden, räven och hästen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Pojken, mullvaden, räven och hästen av Charlie MacKesy (inbunden).

Köp båda 2 för 437 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Helande toner : om tonernas läkande kraft

    Eva Grönwall

    Boken vänder sig till alla som är intresserade av personlig utveckling förutom till psykoterapeuter. Några rubriker: Allt är energi, Modern forsking inom ljudbehandling, Andning, meditation och intention, Rösten att göra sin stämma hörd, Tonernas ...