Yjullen : hägringen från öst (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
376
Utgivningsdatum
2023-10-19
Förlag
Lava Förlag
Dimensioner
30 x 201 x 142 mm
Vikt
480 g
SAB
Hc.01
ISBN
9789189778290

Yjullen : hägringen från öst

(2 röster)  |   Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2023-10-19
253
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 3-6 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Yjullen - hägringen från öst, är en skildring som fokuserar på fyra protagonisters kamp genom ett postapokalyptiskt samhälle, styrd av härskaren Agenimata i norr. Han vars vilja böjer metall, tyglar vålnader och väcker upp de fallna för att tåga ut i ett ändlöst krig. Det sista kriget. Förtvivlan och desperation förföljer huvudkaraktärerna tätt i hälarna. Men inte bara människor och djur är ens fiender i jordens mest ensliga ställe. Underläget de slåss i är som skuggboxning utan motstånd för Agenimata.

Alla fyra är sammankopplade hit, deras vägnar korsas och blir ett med varandra. Kommer de slösa tid på att debattera huruvida de är här av en anledning? Eller kommer de kämpa för att hinna stoppa mörkrets försteman från att låta sin odödliga vrede sprida sig?
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Yjullen : hägringen från öst
 2. +
 3. Holly

De som köpt den här boken har ofta också köpt Holly av Stephen King (inbunden).

Köp båda 2 för 490 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Yjullen : hägringen från öst. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Postapokalyptisk roman
  ninasboktips, 13 mars 2024

  En värld av ondska. En mörk blodslemmig berättelse. Ett postapokalyptiskt äventyr.

  Stormen Maximus drar in över byn Yjullen med en profetia om byns undergång. Härskaren i norr styr, Agenimata är hans namn, och tiden är nu inne för att tåga ut i sista kriget. Han utlovade säkerhet och överlevnad för all framtid, men det blev förändringar mot världens undergång.

  Leon är mannen som försöker stå emot härskaren, Leon med sina sömnparalyser, sin godhet inombords men med sitt käns... Läs hela recensionen

 2. Vem är Leon A Septim?
  Agrivera , 9 december 2023

  Sitter med silvertejp över munnen under tiden jag försöker sammanfatta denna berättelse/övernaturliga skildring.
  För att förstå hur denna boken opererar i en form av tvistad transorbital lobotomi i ens undermedvetna, behöver man förstå hur Leon (huvudpersonen) blev hur han blev. Kortfattat: han kliver in i en värld som en ängel som sakta nedbryts till en demon. En ängel som trots kamp blir en fallande ängel, alltid sökande efter sitt ljus.

  En oförlåtlig värld som gladeligen anv... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner