Det goda hundägarskapet - Från Desperation till Inspiration (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (13.2 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2023-03-13
Förlag
Bookea
ISBN
9789189782693

Det goda hundägarskapet - Från Desperation till Inspiration E-bok

E-bok (PDF),  Svenska, 2023-03-13
149
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Åh vad jag längtade efter en hund. Jag såg framför mig långa promenader i skogen. En familjehund som skulle vara med oss överallt, som skulle bli en del av familjen. Men så fel jag hade!

Läs historien om Mervis hund Kenzo, som vände uppochner på hela hennes tillvaro och var nära att få en enkelbiljett till hundhimlen. I denna bok delar Mervi med sig om sin hunds beteenden, sina misstag och egna erfarenheter som förtvivlad hundägare och med den återkommande frågan; Varför missförstår jag så ofta min hund?

Mervi har genomfört hundratals konsultationer med hundägare och har en ständig dialog med hundägare runt om i världen med fokus på vardagsproblem och skillnaden mellan hunden som art och människans natur. Denna bok handlar om grunderna för en tydlig kommunikation, om ledarskap baserat på trygghet, snarare än på lydnad. Mervi ger en varm och hoppfull bild av förändringens kraft och tar upp de vanligaste dilemman som vi hundägare råkar ut för. Boken är fylld av praktiska exempel.

Oavsett var du befinner dig med din hund kan du lyckas. Och utan våld eller obehag, bara genom att utgå från hundens instinkter.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna