Ensamvargar (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (204.1 MB)
Språk
Svenska
Läsålder
Unga vuxna
Inläsare
Anna Lyons
Utgivningsdatum
2023-03-17
Förlag
Lilla Piratförlaget
ISBN
9789189795020

Ensamvargar Ljudbok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2023-03-17

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Då såg jag henne. Först ett hårt hjärtslag, något som fräste till inuti, som en hastigt uppflammande eldslåga. Sen blev det grått och jag kände mig uppgiven. Som om något kommit nära mig, bara för att genast vara utom räckhåll. Jag kände mig instängd i bilen, instängd i mig själv. I ett annat liv, eller i en film, hade jag öppnat bildörren, ropat hennes namn och sprungit ifatt, stått framför henne och sökt efter ord, och det hade inte gjort något om jag inte hittade de rätta. Jag skulle se i de små rörelserna i hennes ansikte att hon förstod, hon skulle lyfta sin hand, vinka fram ett litet löfte om att ses igen.

Martin och Sasha saknar inte människor omkring sig, ändå går de omkring i varsitt eget, avskilt universum. Martin släpar runt på sin pappas bekymmer som ingen annan verkar se. Sasha känner sig inte riktigt hemma någonstans -- inte hos mamma i den lilla staden, inte hos kontaktfamiljen i byn. I byn finns också Martins farmor och farfar, och hans och Sashas vägar börjar korsas.

Katarina Kieri är en av våra mest uppskattade författare. Hon skriver för både barn, unga och vuxna, och har tilldelats flera priser för sitt skrivande, bl.a. Augustpriset och Astrid Lindgren-priset.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ensamvargar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Stillsam ungdomsbok
    -, 1 april 2023

    Inte så handlingsdriven, mer av en situations- och karaktärsskildring om två ensamma tonåringar med splittrade familjer. Utspelar sig kring millennieskiftet och har ett lite ålderdomligt språk.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Katarina Kieri