Döden upphöjt till två (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (166.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
Morden runt med Herkules Persson (del 5)
Inläsare
Fredde Granberg
Utgivningsdatum
2024-02-28
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789189804296

Döden upphöjt till två Ljudbok

(20 röster)  |   Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2024-02-28

Styckköp

149
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Herkules Persson, före detta försäkringsutredare tillika hobbystatistiker, har aldrig trott på tur. Men när han beslutar sig för att avstå från att stiga av i Cinque Terre - fem förtrollande byar med andlöst vackra vyer - i hopp om lite lugn ombord på kryssningen, kunde man hoppas att han skulle finna det. Efter en tankeväckande föreläsning ser han fram emot ett parti schack med matematikprofessor Marek Jankowskij. Men ödet har andra planer. Professorns liv avslutas innan schackpartiet ens påbörjats, och han lämnar efter sig ett gåtfullt meddelande som endast Herkules och ett fåtal andra kan tyda. Plötsligt kastas Herkules in i en ny mordutredning - denna gång som huvudmisstänkt. Kommer han att lyckas lösa mysteriet innan Dieter Glück från Interpol tar honom? Eller kommer vår oväntade hjälte att hamna bakom lås och bom för gott?

"Döden upphöjt till två" är femte boken i den pussliga mysdeckarserien om Herkules Persson, den ofrivillige detektiven. Missa inte heller att läsa bokserien om Herkules bonusdotter, "Katarinas eminenta detektivbyrå"!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Döden upphöjt till två. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Lika underbar som vanligt
    Lisbeth Boström (Timrå), 7 mars 2024

    Jag har egentligen läst eboken men där kan man inte recensera. Nåväl, boken är och förblir fantastisk i alla format! Jag älskar att följa Herkules! En sån härlig oförglömlig karaktär.

  2. Herkules igen
    ingeriettan, 29 februari 2024

    Älskar verkligen dessa böcker. Hoppas följa honom hela jorden runt.

Visa alla 2 recensioner