Ett solklart mord! (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (169.8 MB)
Språk
Svenska
Serie
Katarinas eminenta detektivbyrå (del 13)
Inläsare
Ellen Jelinek
Utgivningsdatum
2024-03-11
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789189804319

Ett solklart mord! Ljudbok

(9 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2024-03-11

Styckköp

149
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
En privatdetektiv är aldrig privat. Det får Katarina verkligen känna av efter en yrkesmässig fadäs. Nu är hon dessutom beordrad samtalsstöd bara för att hon "tog i lite väl hårt" vid ett ingripande. Vilken tur då att hon har Gretas bröllop att fokusera på - att bli en bridezilla å Gretas vägnar är något hon sett fram emot, tills det visar sig att någon helt annan tar över den rollen.
Att få sig en sittplats för att varva ner i solens sken vid Luleås mest eftertraktade solbänk är bara att glömma. Den är ockuperad av samma klientel varje dag - Solveig och Sol-Paul och några andra som aldrig förstått risken med att den norrbottniska solen får en att färgas till en Bullens varmkorv. När ett dödsfall sker vid denna bänk är Katarina säker på att det är "ett solklart mord" och detektivbyrån tvekar inte en sekund med att ställa samtliga PRO:are mot väggen när de söker svaren på gåtan. Men den här gången visar det sig bli farligt för Luleås bästa och i och för sig enda detektivbyrå. Faktiskt så pass farligt att allt som de känner till sedan tidigare kan komma att bli ett minne blott.

"Ett solklart mord!" är trettonde delen i den humoristiska mysdeckarserien Katarinas eminenta detektivbyrå - och efter ett års frånvaro en efterlängtad återkomst av deckarduon Katarina och Greta. Boken är skriven av Sofia Rutbäck Eriksson i lysande samarbete med Mattias Boström. Sedan Katarina tog en paus har författaren hunnit påbörja serien om Katarinas bonuspappa, "Morden runt med Herkules Persson", där vi får höra vad som egentligen hände när Herkules blev ivägskickad av Katarina på jorden-runt-kryssning.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ett solklart mord!. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Såå bra!
    -, 5 april 2024

    Ett uppsving för detektivbyrån för nu var den riktigt spännande!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sofia Rutbäck Eriksson