För hennes egen skull (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (197.6 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Åsa Persson
Utgivningsdatum
2023-05-10
Förlag
Vibery Audiobooks
ISBN
9789189812918

För hennes egen skull Ljudbok

(6 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2023-05-10

Styckköp

79
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Efter en svår skilsmässa längtar Monika efter lugn och ro. Det tycker hon sig ha funnit hos Ludvig. Han är psykiater och har en förstående och omhändertagande attityd. Men under bekvämligheten lurar något okänt och kanske farligt.

Hur var det med den tidigare hustruns död? Vilken roll spelar sällskapet SPS, som Ludvig är medlem i? Det grenar ut sig till Europas större mentalsjukhus och är så hemligt att medlemmarna inte känner varandra till namnet utan går under alias. Och vem är Per Andersson som skickar de obehagliga, hotfulla vykorten?

Monika finner sig alltmer isolerad och insnärjd och inser att hon har en uppgift att utföra - hon börjar göra efterforskningar om vem Ludvig egentligen är och hur hans historia ser ut. Men tiden går och snart är det kanske för sent...

För hennes egen skull är en psykologisk thriller om en man med en grandios självuppfattning och med ett behov av att styra andras liv, och en kvinna som till slut bjuder motstånd.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av För hennes egen skull. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Boken som ger den rädde tuppskinn.
    -, 7 juli 2023

    Spännande mystik kring en kvinnas innersta rädslor o misstänksamhet.Mycket bra skriven.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Elisabet Palmqvist

  • De kastrerade

    Elisabet Palmqvist

    Detta är historien om två män med en stor kastrationsskräck. Kurt har en panisk förskräckelse för att förlora någon kroppsdel och sparar på hår och naglar. Han hatar Viktor som opererat bort hans gallblåsa. Kurt blir våldsam och angriper Viktor, m...