Kärlek på ön (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (205.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Livet på ön (del 1)
Inläsare
EvaMaria Oria
Utgivningsdatum
2024-01-26
Förlag
Seraf förlag
ISBN
9789189817425

Kärlek på ön Ljudbok

(26 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2024-01-26

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Sandra lever ensam i sin ex-pojkväns mammas lägenhet mitt i centrala Stockholm. På reklambyrån hunsas hon av sin lynniga chef och byråns krångligaste kund. När en akut vattenläcka tvingar henne att bosätta sig i sin mormors skruttiga gäststuga känns livet hopplöst. Men kanske är några veckor på en ö i skärgården med glesa färjeförbindelser och opålitligt bredband precis vad hon behöver.

Markus har precis tagit sig igenom alla praktiska bestyr efter sin mammas för tidiga bortgång. Hemligheten om vem hans pappa är följde modern i graven. Ensam planerar han att börja om sitt liv i Norrland nära sin närmsta vän med familj. Men innan flytten tar han ett sista uppdrag som snickare på en ö i skärgården, något som visar sig få en större mening än han trott.

Kärlek på ön är en varm och berörande berättelse om hur en krånglig väg, kantad av tvivel och missförstånd, ändå kan leda fram till innerlig kärlek, bara man vågar och vill.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Kärlek på ön. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Trevlig bok!
  Annelie, 25 februari 2024

  Gillade historien och karaktärerna. En riktig feelgood-pärla!
  Relationen mellan Sandra och hennes mormor var så fint gestaltad.
  Även om möjligen relationen mellan Sandra och Markus är något förutsägbar, har författaren lyckats väl med att bygga upp spänningen mellan dem. Sedan är kanske alltid relationer i genren förutsägbara i sig.
  Fint uppläst också.

Visa alla 1 recensioner