Våren jag fann mig (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2024-02-23
Förlag
Seraf förlag
Dimensioner
179 x 110 x 26 mm
Vikt
268 g
SAB
Hc.01
ISBN
9789189817470

Våren jag fann mig

(1 röst)  |   Läs 1 recension
Pocket,  Svenska, 2024-02-23
79
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Jessica behöver en paus från sitt liv i Malmö efter att det uppdagats att mannen hon dejtat i ett år levt ett dubbelliv. Hon packar en väska och flyr till en liten stuga på Fårö för att fokusera på sitt arbete och läka sitt krossade hjärta. Jessica har ett bra jobb med bra kollegor och hon siktar högt. Men är drömjobbet alltid en dröm? Eller bör hon lyssna på sin bästa vän som tycker att hon borde satsa på sin andra passion matlagning. Kanske har livet något annat att erbjuda. En dröm hon aldrig vågat hoppas på.

Martin har tagit över driften av gården av sin pappa efter att modern gått bort. Han älskar livet som fårbonde och skulle aldrig kunna tänka sig att göra något annat. Men han är väl medveten om att livet han har att erbjuda inte är för alla. Ärren är kvar efter att hans ungdomskärlek lämnade honom för ett liv i storstaden. När han träffar Jessica tänds ett hopp om kärlek igen. Ett hopp om att han kanske inte behöver leva ensam på den stora gården.

Våren jag fann mig, är en romance i feelgoodmiljö, som handlar om att ge upp gamla drömmar och ge plats för nya. Att våga satsa på sig själv såväl som kärleken.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Våren jag fann mig
 2. +
 3. Kärlek på ön

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kärlek på ön av Anna Winther (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Våren jag fann mig. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Romantik med lite hetta!

  Vilken härlig bok! Så många känslor, tankar och mysiga scener. En mix av feelgood, romance och heta scener.

  "Våren jag fann mig" är en bok som växer och blir bättre och bättre ju mer jag läser. Till att börja med upplevde jag nästan boken som lite tramsig eller barnslig. Jag tror det var Jessicas sätt att hantera saker och ting som störde mig, hennes sätt att fly undan och missförstå allt. Men hennes karaktär växer och utvecklas och när boken är slut är jag mycket mer tillfreds med h... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Angelica Jackson-Skarenstedt

 • Livet vi skapade

  Angelica Jackson-Skarenstedt

  En storslagen roman om livslång kärlek, ett oförlåtligt svek och att våga möta det livet ger en. Charlottendahl slott 1905. Pigan Maria har efter en misslyckad trolovning gett upp allt hopp om kärlek och giftermål. För att slippa dramatiken som mä...