Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Nikki Kahn-serien (del 2)
Antal sidor
413
Utgivningsdatum
2024-05-07
Förlag
Bookmark Förlag
Medarbetare
Ceken, Michael (form)
Dimensioner
216 x 141 x 30 mm
Vikt
582 g
SAB
Hc.01
ISBN
9789189820074

Dödens hand

(2 röster)
Inbunden,  Svenska, 2024-05-07
169 249 Du sparar 80 kr!
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss på måndag
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Vinnarna av Adlibrispriset för Årets debut 2022

Andra delen i serien om Nikki Kahn

Försvinnandet av en miljonärshustru engagerar medierna, samtidigt som ett brutalt mord i en trappuppgång landar hos spanaren Nikki Kahn och hennes kollegor på Grova brott. Själva mordet har bevittnats av en granne genom ett dörrtitthål och offret visar sig sakna fyra fingrar. När miljonärshustrun påträffas död, och även hon med kapade fingrar, måste utredarna hitta sambandet mellan de två brotten. Misstankarna att det rör sig om en seriemördare gör att jakten blir en kamp mot tiden, på liv och död.

Lena Ljungdahl och Anna Jinghede har båda en gedigen bakgrund inom polisväsendet som spanare respektive kriminaltekniker. De driver tillsammans true crime-podcasten "Över min döda kropp" som är en av de allra största i sin genre. Med sin podcast har de turnerat över hela Sverige och fyllt stora scener. Dödens hand är deras andra roman.

Nikki Kahn-serien: Lena Ljungdahl och Anna Jinghede debuterade 2022 med romanen Någon måste dö. Boken belönades samma år med Adlibrispriset för Årets Debut. Serien om Nikki Kahn handlar om den hårt arbetande spanaren Nikki Kahn och hennes kollegor på Grova brott i Stockholm. I den första delen hittades ingen mindre än Nikkis egen syster död på ett hotellrum och Nikki fick bedriva en egen okonventionell utredning för att bevisa att det rörde sig om mord och inte självmord. Böckerna i serien är fristående men läsaren har behållning av att läsa hela serien för att ta del av Nikkis historia och relationerna i serien som utvecklas över tid.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Dödens hand
 2. +
 3. Någon måste dö

De som köpt den här boken har ofta också köpt Någon måste dö av Lena Ljungdahl, Anna Jinghede (pocket).

Köp båda 2 för 258 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

 • Handbok i akuttandvård

  Anna Jinghede, Gunilla Johnson

  Handbok i akuttandvård ger vägledning vid de vanligaste tillstånden inom akuttandvården. Boken inleds med ett schema med konsultationsorsaker och förslag på diagnoser. Därefter redovisas de akuta tillstånden efter mönstret diagnostik, differential...

 • Någon måste dö

  Lena Ljungdahl, Anna Jinghede

  En kvinna hittas död i ett badkar på ett lyxhotell och trots oklara omständigheter avskriver åklagaren snabbt händelsen som en drunkningsolycka. Men polisen och spanaren Nikki Kahn nöjer sig inte och börjar utreda fallet på egen hand. Den döda kvi...