En hemlighet för mycket (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Gärdetböckerna (del 1)
Utgivningsdatum
2024-05-16
Förlag
Bookmark Förlag
Medarbetare
Sporrong, Sanna (form)
SAB
Hc.01
ISBN
9789189820166
En hemlighet för mycket (inbunden)

En hemlighet för mycket

Inbunden,  Svenska, 2024-05-16
249
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
Första delen i nya serien Gärdetböckerna

När Annas sambo, Fred, dör inser hon att deras liv tillsammans var baserat på en lögn. Den stora våningen på Strandvägen är belånad till max, likaså bilarna och alla fastigheter utomlands. Dessutom har Fred tagit Annas besparingar och hon står både barskrapad och utan hem.

Efter att ha rasat ner på botten får Anna veta att det finns en lokal hon kan bo i. Den är sliten och den tidigare hyresgästen, ett hunddagis, har lämnat den i all hast men Anna har inget val utan försöker anpassa sig efter den nya situationen.

Hon lär känna flera av grannarna och börjar ta hand om tre hundar som får hennes dagar att bli mindre ensamma. Men trots att Anna försöker starta om på nytt är det omöjligt när flera saker inträffar som gör att hon en gång för alla måste ta itu med sitt förflutna och det liv hon levt med Fred. Snart inser hon också att Fred inte var den enda med hemligheter ...

Är det så att det faktiskt finns en hemlighet för mycket?

Feelgood-drottningen Jenny Fagerlund har skrivit åtta böcker inom genren feelgood. Böckerna har sålts till flertalet länder och nominerats till flera priser, bland annat Årets Ljudbok i Storytel Awards samt Årets Feelgood på Feelgoodfestivalen. Jenny Fagerlund är bosatt på Gärdet med sin man, fyra barn och dvärgpudel.

Visa hela texten

Fler böcker av Jenny Fagerlund