Tills jag hittar dig (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2024-01-09
Förlag
Bookmark Förlag
Översättare
Jan Risheden
ISBN
9789189820470

Tills jag hittar dig E-bok

(3 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2024-01-09
99
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En förälders värsta mardröm

För fem år sedan levde David och Cheryl Burroughs ett enkelt liv i sitt drömhus tillsammans med sin treåriga son Matthew. Aldrig kunde de föreställa sig den fruktansvärda tragedi som snart skulle ske. Men nu har Cheryl gift om sig och David avtjänar ett livstidsstraff för att ha mördat sin son.

David hävdar sin oskuld men efter de hårda åren i fängelse har han förlorat hoppet till upprättelse. Hans nära och kära har gått vidare och hans tilltro till rättssystemet har tillintetgjorts.

Men när David får ett oväntat besök av Cheryls syster Rachel vänds hans värld upp och ned. Med sig har Rachel ett foto som en av hennes vänner har tagit inne på en nöjespark. I bakgrunden, mitt framför bergochdalbanor och karuseller, står en pojke. Det tar inte många sekunder för David att inse det omöjliga - pojken på bilden är Matthew.

TILLS JAG HITTAR DIG är en tankeväckande och adrenalinstinn thriller som är omöjlig att lägga ifrån sig. Med sina kännetecken som mörk humor, oförutsägbara vändningar och intriger som skulle passa på vita duken väver spänningens mästare Harlan Coben samman en historia som man sent kommer att glömma.

Harlan Coben har utnämnts till en av vår tids skickligaste spänningsförfattare och toppar bästsäljarlistorna världen över. Hans spänningsromaner har sålt i över 75 miljoner exemplar, publi-cerats på 45 språk och toppat bästsäljarlistor världen över. Harlan Coben är den första författaren som tilldelats samtliga av de tre litterära utmärkelserna Edgar Allen Poe Award, Antho-ny Award och Shamus Award. Hans bok The Stranger (Främlingen) har blivit hyllad Netflix-serie.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Tills jag hittar dig. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 13 januari 2024

    Betyg: 4 av 5 - 📚 - Den här boken, Tills jag hittar dig, är den tjugotredje boken som jag har läst av den amerikanska författaren Harlan Coben. Hans serie om sportagenten Myron Bolitar gillar jag inte speciellt mycket. Men alla hans övriga böcker tycker jag är mycket bra, och jag gillar verkligen hans sätt att skriva. Den här är en helt fristående bok, och den var helt klart en av hans bättre, tycker jag. Den var spännande, gripande, underhållande, lättläst, och oförutsägbar. Kan abso... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Harlan Coben