Dödens hand (ljudbok) Spara 47%
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (374.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Nikki Kahn-serien (del 2)
Inläsare
Eva Röse
Utgivningsdatum
2024-05-08
Förlag
Bookmark Förlag
ISBN
9789189820784

Dödens hand Ljudbok

(109 röster)  |   Läs 5 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2024-05-08

Styckköp

89 169 Du sparar 80 kr!
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Vinnarna av Adlibrispriset för Årets debut 2022

Andra delen i serien om Nikki Kahn

Försvinnandet av en miljonärshustru engagerar medierna, samtidigt som ett brutalt mord i en trappuppgång landar hos spanaren Nikki Kahn och hennes kollegor på Grova brott. Själva mordet har bevittnats av en granne som såg ut genom dörrens titthål och offret visar sig sakna fyra fingrar. När miljonärshustrun påträffas död, och även hon med kapade fingrar, måste utredarna hitta sambandet mellan de två brotten. Misstankarna att det rör sig om en seriemördare gör att jakten blir en kamp mot tiden, på liv och död.

Lena Ljungdahl och Anna Jinghede har båda en gedigen bakgrund inom polisväsendet som spanare respektive kriminaltekniker. De driver tillsammans true crime-podcasten "Över min döda kropp" som är en av de allra största i sin genre. Med sin podcast har de turnerat över hela Sverige och fyllt stora scener. Dödens hand är deras andra roman.

Nikki Kahn-serien: Lena Ljungdahl och Anna Jinghede debuterade 2022 med romanen Någon måste dö. Boken belönades samma år med Adlibrispriset för Årets Debut. Serien om Nikki Kahn handlar om den hårt arbetande spanaren Nikki Kahn och hennes kollegor på Grova brott i Stockholm. I den första delen hittades ingen mindre än Nikkis egen syster död på ett hotellrum och Nikki fick bedriva en egen okonventionell utredning för att bevisa att det rörde sig om mord och inte självmord. Böckerna i serien är fristående men läsaren har behållning av att läsa hela serien för att ta del av Nikkis historia och relationerna i serien som utvecklas över tid.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Dödens hand. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Väntar på bok nr3!!!
  -, 11 juni 2024

  Bra deckare! Oväntad handling, precis som i bok del 1. Med små glimtar av humor. Grymt bra.

 2. Spännande!
  63, 8 juni 2024

  Lika bra som deras tidigare bok. Lätt lyssnat och bra historia. Super inläst av Eva Röse! Ser fram emot att få läsa fler böcker av författarna!

 3. Mycket bra
  Monica, 28 maj 2024

  Bra och spännande, precis som deras första bok. Längtar till den tredje.

 4. Så spännande
  Emelie, 25 maj 2024

  Ännu en rafflande bok om Nikki Kahn. Uppläsaren Eva Röse briljerar, lyfter varje karakärs specifika väsen.

 5. Slut allt för snabbt!
  -, 10 maj 2024

  En spännande story som jag drogs in i direkt. Efter bok nummer två om Nikki Kahn vill jag bara ha ännu en till bok där jag får följa hennes liv som polis och likaså hennes privatliv.
  Älskar att Eva Röse får mig som lyssnare känna att jag ibland tycker mig höra både Anna och Lena i vissa passager. Ge mig fler böcker!

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av författarna

 • Någon måste dö

  Lena Ljungdahl, Anna Jinghede

  En kvinna hittas död i ett badkar på ett lyxhotell och trots oklara omständigheter avskriver åklagaren snabbt händelsen som en drunkningsolycka. Men polisen och spanaren Nikki Kahn nöjer sig inte och börjar utreda fallet på egen hand. Den döda kvi...

 • Handbok i akuttandvård

  Anna Jinghede, Gunilla Johnson

  Handbok i akuttandvård ger vägledning vid de vanligaste tillstånden inom akuttandvården. Boken inleds med ett schema med konsultationsorsaker och förslag på diagnoser. Därefter redovisas de akuta tillstånden efter mönstret diagnostik, differential...