Ett inre mentalt tryggt rum (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (6.8 MB)
Språk
Svenska
Serie
Guidade meditationer (del 7)
Inläsare
Joakim Månsson
Utgivningsdatum
2023-06-12
Förlag
Bookea
ISBN
9789189824478

Ett inre mentalt tryggt rum Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2023-06-12

Styckköp

39
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Meditation är olika verktyg för att vårda, stärka och observera sin inre mänskliga natur. Meditation stärker vår mentala hälsa. Under vår vardag utsätts våra sinnen för 10000 tals olika intryck och då är det lätt att bli mentalt trött. Vi människor tenderar att bo i huvudet med alla tankar lite för mycket. Med hjälp av meditation kan vi få en stunds vila från det mentala och komma ner i kroppen.

Den främsta orsaken till att vi blir mentalt trötta är att våra egna tankar mattar ut oss. Varje dag kommer det mellan 20000-65000 tusen tankar till oss i sinnet. För mycket oroliga tankar leder till känslomässigt dåligt mående. Här lär du dig att få distans till dina tankar. Du har tankar, du är inte dina tankar. Med hjälp av meditation kan vi lära oss att leva mera i nuet.

Med hjälp av de olika meditationerna i den här serien kan du få hjälp med olika delar i ditt inre liv. Koncentrations övningar för att lära sig komma ner i kroppen när det är för mycket negativ mental stress. Du får självobservations övning för att lära känna din inre sanna mänskliga natur och många fler guidade meditationer.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »